Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Odhalená hlasová správa Radju Nainggolana priateľom: Cítim sa tu ako v bitúnku, chcem sa vrátiť do Ríma

MILÁNO - Belgický futbalový stredopoliar Radja Nainggolan sa chce vrátiť do Ríma. Presne to povedal svojim priateľom prostredníctvom hlasovej správy, ktorá unikla na verejnosť.
Zdroj: 20625
Zdieľajte:

Radja Nainggolan sa chce čo najskôr vrátiť do Ríma. Hlasovú správu s jeho zámerom poslal počas včerajšieho dňa svojim priateľom z hlavného mesta Talianska. Belgičan by sa rád vrátil do dresu Giallorossia ukončil tak svoje pôsobenie v Interi Miláno, ktoré sa začalo iba začiatkom leta.

Prečítajte si aj

Návrat legiend zrejme neskončí len pri Solskjærovi, do klubu by sa chcela vrátiť i brankárska ikona

Komplikovaný vzťah medzi klubom a hráčom vyšperkoval klub, ktorý potrestal hráča z disciplinárnych dôvodov a ten tak vynechá nasledujúci zápas proti SSC Neapol (26.12. o 20:30, pozn. red.).

"Mamma mia, cítim sa tu ako v bitúnku... Ale je to v poriadku, vždy na ihrisku spravím všetko, no nakoniec to aj tak nikto neocení. No možno už čochvíľa mi začnú fanúšikovia Interu bozkávať zadok. Prisahám, že to tak bude. Som priateľ Tottiho, takže mi snáď pomôže s návratom. No predtým by som tu mal spraviť menší neporiadok, aby ma pustili, chápete?," nechal sa počuť belgický futbalista.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: calciomercato.com

Diskusia

Podobné články