Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hamšík verzus Salah: Zvládne Neapol kľúčový boj proti hviezdam FC Liverpool a postúpi zo skupiny smrti?

BRATISLAVA - V Lige majstrov je na programe záverečné kolo skupinovej časti. Pred poslednými zápasmi je to najviac zamotané v skupine C (postúpiť môžu až tri tímy).
Zdroj: 30346
Zdieľajte:

Ktorému z gigantov Neapol, PSG či Liverpool zostane v rukách nepopulárny „čierny Peter“? Tipnite si a priebeh duelov kontrolujte v live stávkach!

Pokiaľ chcú Kloppovi zverenci pomýšľať nad ďalšou fázou, musia doma zdolať talianskeho vicemajstra. Hamšíkovi a spol. však k istote postupu stačí remíza. V súbežne hranom zápase vybehne na trávnik v Belehrade domáca Crvena Zvezda proti favorizovaným Parížanom! Ako to celé dopadne? Dočkáme sa gólových hodov, alebo pôjde o taktické bitky?

Tipér s nickom 28938467 to v analýze vidí nasledovne: „Je to zápas o všetko pre oba tímy. Neapolu stačí remíza a Liverpool musí vyhrať, najlepšie o dva góly. Partenopei sú vonku horší, naopak anglické tímy hrajú doma o sto percent lepšie. Partia okolo Salaha sa na víťazstvo o jeden gól nemôže spoliehať,“ natipoval výhru domácich v handicape -1.0 (kurz 2,03) za 350 EUR!

Ako to tipujete vy? Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články