Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nevydarený nočný záťah: Slovenský reprezentant účastníkom nehody

BRATISLAVA - Čech Aleš Matějů a Slovák Nikolas Špalek pozvánky do národných tímov nedostali. Reprezentačnú prestávku si poriadne užili.
Zdroj: 2707
Zdieľajte:

Obidvaja hráči sa rozhodli zabaviť po svojom. Zrejme boli do rána v bare. Možno by sa to nikto nedozvedel, keby Aleš Matějů nemal haváriu.

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezda Dortmundu má namierené do La Ligy

Český futbalista Matějů v centre mesta narazil do steny. V krvi mal trojnásobne viac alkoholu než šoférom povoľuje talianska legislatíva. Čech vyviazol z nehody s dvoma stehmi na porezanom lakti, Špalek neutrpel vážnejšie zranenie.

Talianska polícia incident vyšetruje. Matějů na mieste zaplatil pokutu vo výške dvoch až troch tisíc eur a môže prísť o vodičský preukaz až na dva roky. Špalek údajne policajtov slovne napadol a za svoje správanie môže očakávať pokutu.

Rodák zo Šale, ktorý v minulosti hrával aj za FC Nitra a FC Spartak Trnava, podpísal v Brescii kontrakt do 30. júna 2021. Pod Dubňom pôsobil tri roky; odohral 103 súťažných zápasov, v ktorých strelil 22 gólov a na 23 prihral. Na Apeninskom polostrove začal v klube, v ktorom v minulosti pôsobil aj Marek Hamšík.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: profutbal.sk, TASR

Diskusia

Podobné články