Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestupový deadline - live

Dnes o polnoci končí letné prestupové obdobie. Mnoho klubov má plné ruky práce s prestupmi na poslednú chvíľu. Poďte sa spolu s nami pozrieť na posledné hektické hodiny tohoto dňa.
Zdroj: Screen
Zdieľajte:

00:37 - Hosťovanie/Prestup - Belgický obranca Toby Alderweireld, ktorý je hráčom Atletika Madrid odchádza na ročné hosťovanie do Southamptonu. Trvalý prestup do Southamptonu má za sebou krídelník Salzbrugu Sadio Mane.

00:15 - Hosťovanie - Niko Krajncar z Dynama Kyjev odchádza na ročné hosťovanie do QPR. Hráč Marseille Morgan Amalfitano podpísal ročný kontrakt s West Hamom.

00:09 - Hosťovanie - Alvaro Negredo z Manchesteru City mení klubovú príslušnosť. Odchádza na ročné hosťovanie s následným prestupom do Valencie.

00:07 - Hosťovanie - Crystal Palace získal ďalšieho hráča na hosťovanie, je ním Kevin Doyle z Wolverhamptonu.

24:00 - Oficiálny koniec prestupového obdobia. Stále čakáme na potvrdenie Radamela Falcaa.

23:42 - Hosťovanie - Ousama Assaidi z Liverpoolu odchádza na ročné hosťovanie do Stoke City.

23:39 - Prestup - Celtic Glasgow podpísal 4-ročnú zmluvu so Stepanom Scepovičom z Getafe. Odstupné - nezverejnené.

23:37 - Hosťovanie - Najaktívnejší tím počas deadline dňa je Hull City, ktorý podpísal ročné hosťovanie s Gastonom Ramirezom zo Southamptonu.

23:20 - Prestup - QPR a Harry Redknap získal svojho bývalého zverenca Sandra z Tottenhamu. Odstupné a dĺžka zmluvy - nezverejnené.

22:55 - Prestup - FC Turín podpísal zmluvu s Amaurim z Parmy, ktorý by mal plnohodnotne nahradiť Alessia Cerciho, ktorý odišiel do Atletika Madrid. Odstupné a dĺžka zmluvy - nezverejnené.

22:40 - Prestup - Arsenal sa dočkal útočníka. Zmluvu na 4 roky podpísal Danny Welbeck, ktorý opúšťa Man United. Odstupné - 16 mil. libier.

22:38 - Prestup - James McArthur opúšťa Wigan a mieri do Crystal Palace, kde podpísal 3-ročnú zmluvu. Odstupné - 7 mil. libier.

22:12 - Manchester United minul 157,5 mil. libier v tomto prestupovom období, čo je takmer o 100mil. libier viac ako pred rokom.

22:10 - Hosťovanie - Alex Kacaniklič odchádza z Fulhamu na ročné hosťovanie do FC Kodaň.

22:04 - 800,75 mil. libier minutých na prestupy v tomto prestupovom období v Premier League, čo je absolutný rekord v Anglicku.

21:58 - Prestup - William Kvist prichádza do Wiganu ako voľný hráč, kde sa upísal na jeden rok.

21:55 - Hosťovanie - Obranca Atletika Madrid Emiliano Insua je na odchode do Raya Vallecana, kde strávi sezónu na hosťovaní.

21:40 - Prestup - Zeki Fryers z Tottenhamu prestupuje do Crystal Palacu, kde podpísal 3-ročnú zmluvu.

21:22 - Prestup - Kris Scott prestupuje zo Swansea do Leicesteru City. Podrobnosti ohľadne prestupu tohoto 19-ročného záložníka zatiaľ niesú k dispozícií.

21:03 - Prestup - Daley Blind je podľa oficiálnych stránok Ajaxu hráčom Manchesteru United, kde podpísal 4-ročnú zmluvu. Odstupné - 14 mil. libier.

20:18 - Hosťovanie - Sunderland dotiahol do konca ďalšie hosťovanie. Z Interu Miláno prichádza Ricky Alvarez na rok.

19:59 - Prestup - Mohamed Diame prestupuje z West Hamu do Hullu City. Odstupné a dĺžka zmluvy - zatiaľ nezverejnené

19:35 - Hosťovanie - 23-ročný Sebastian Coates z Liverpoolu odchádza na ročné hosťovanie do Sunderlandu. Naopak zo Sunderlandu sa sťahuje obranca Valentin Roberge. Odchádza na ročné hosťovanie do Stade de Reims.

19:18 - Hosťovanie - Mladíci z Arsenalu Ignasi Miquel a Ryo Miyaichi odchádzajú na hosťovanie. Miguel do Norwich City a Ryo do Twente Enschede.

18:43 - Hosťovanie - Celkovo pätnástou posilou Leedsu United je útočník Brian Montenegro, ktorý prichádza na ročné hosťovanie z klubu Nacional.

18:28 - Prestup - Voľný hráč John Arne Riise si našiel klub na Cypre, konkrétne APOEL Nikóziu.

18:24 - Prestup - Bývalý hráč Liverpoolu, David N´Gog prestupuje ako voľný hráč do Stade de Reims po tom, čo bol prepustený zo Swansea.

18:18 - Prestup - Benjamin Stambouli sa sťahuje z francúzskeho Montpellieru do Tottenhamu, kde podpísal 5-ročnú zmluvu. Odstupné - nezverejnené

18:03 - Prestup - Už bývalý hráč Swansea, Jose Canas prestupuje ako voľný hráč do RCD Espanyolu.

18:00 V Nemecku je oficiálny koniec prestupového obdobia.

17:48 - Prestup - 26-ročný krídelník Johnathan Biabiany prestupuje z Parmy do AC Milána. Odstupné - nezverejnené

17:33 - Hosťovanie - Mapou Yanga-Mbiwa z Newcastlu odchádza na ročné hosťovanie do AS Rím.

17:01 - Hosťovanie - Prvoligové FC Burnley oznamuje hosťovanie do konca januára 2015 pre hráča Chelsea U21, ktorým je Nathaniel Chalobah.

16:38 - Prestup - Uruguajský útočník Palerma Abel Hernandez prestupuje do Hullu City, kde podpísal 3-ročnú zmluvu. Odstupné - nezverejnené

15:48 - Prestup - 19-ročný záložník Bryan Cristante z AC Milána odchádza do Benfiky Lisabon za sumu cca 6 mil. eur.

15:27 - Prestup - Španielsky futbalový obranca Rafael Lopez sa stal novou posilou Paderbornu. Do tímu nováčika nemeckej bundesligy prichádza ako voľný hráč po tom, ako mu vypršala zmluva so španielskym Getafe.

15:08 - Hosťovanie - Belgický útočník Jelle Vossen odchádza do FC Middlesbrough na ročné hosťovanie z Genku.

14:55 - Prestup - Milan Badelj prestupuje z Hamburgu do Fiorentíny, kde podpísal 3-ročnú zmluvu. Odstupné - 5 mil. eur.

14:38 - Hosťovanie - Micah Richard odchádza z Manchestru City na ročné hosťovanie do Fiorentíny.

14:23 - Prestup - 21-ročný rodák z Gambie Modou Barrow prestupuje z Ostersundsu do Swansea, kde bude hrať za výber U21. Odstupné a dĺžka zmluvy - nezverejnené

14:11 - Špekulácia - Radamel Falcao má podľa médií namierené do Manchesteru United. Jedná sa o ročné hosťovanie, za ktoré si Monako naúčtuje 6 mil libier.

13:50 - Hosťovanie - Real Madrid získal na sezónne hosťovanie mexického futbalistu Javiera Hernandeza z Manchestru United. Zmluva je s opciou 20 mil. eur. Čiže Real Madrid má právo kúpiť Hernandeza ako prvý na konci hosťovania.

13:35 - Doposiaľ sa minulo v Premier Leaugue 769 mil. libier, čo je slušný nárast oproti minuloročným 630 mil. librám.

13:33 - Prestup - Gólman Ajaxu Kenneth Vermeer prestupuje do Feyenoordu, kde podpísal 4-ročnú zmluvu. Odstupné - 750 tisíc eur.

13:26 - Prestup - Per Skjelbred prestupuje z Humburgu do Herthy Berlín. Zmluva je platná na 3 roky. Odstupné - 5 mil. eur.

13:04 - Hosťovanie - Lewis Holtby odchádza z Tottenhamu do HSV Hamburg na ročné hosťovanie s opciou.

12:36 - Prestup - 22-ročný obranca Shane Duffy prestupuje z Evertonu do Blackburnu Rovers. Zmluva je platná tri roky. Odstupné - nezverejnené.

12:28 - Prestup - Útočník George Boyd z Hull City sa upísal Burnley na tri roky. Odstupné - 3,75 mil. eur.

12:27 - Hosťovanie - Julian Green z Bayernu Mníchov mieri na ročné hosťovanie do Hamburgu.

12:12 - Prestup - Yanic Wildschut z Heerenveenu sa upísal druholigovému Middlesborough. Odstupné a dĺžka zmluvy - zatiaľ nezverejnené.

12:07 - Hosťovanie - Joe Dudgeon z Hull City ostáva na hosťovaní v Barnsley do konca januára 2015.

11:33 - Hosťovanie - Jonas Hofmann z Borussie Dortmund mieri na ročné hosťovanie do FSV Mainz 05.

11:22 - Prestup - Karim Al Ahmadi mieri z Aston Villy späť do Feyenoordu. Zmluva je platná 3 roky. Odstupné - zatiaľ nezverejnené.

10:53 - Prestup - Gólman Diederik Boer prestupuje z PEC Zwolle do Ajaxu Amsterdam. Odstupné - 3 mil. eur.

10:38 - Prestup - Alessio Cerci prestupuje z FC Turín do Atletika Madrid, kde podpísal 3-ročnú zmluvu. Odstupné - 16 mil. eur.

10:25 - Špekulácia - Alvaro Negredo je pripravený odísť na hosťovanie do Valencie. Táto správa dáva priestor k špekuláciam ohľadne Falcaa. Pripojí sa Manchester City k Realu Madrid, Arsenalu a Manchesteru United v boji o Falcaa ?? Opačným smerom by mohol putovať Edin Džeko. Sledujte s nami ďalší vývoj !!

8:54 - Prestup - Eintracht Frankfurt podpísal so Slobodanom Medojoevičom z Wolfsburgu 3-ročnú zmluvu. Odstupné - 1,65 mil. eur.

8:20 - Hosťovanie - Nick Powell z Manchesteru United mieri na hosťovanie do Leicesteru City.

00:00 - Hosťovanie - Marco van Ginkel mieri z Chelsea na ročné hosťovanie do AC Milána.

00:00 - Prestup - Borussia Dortmund získala Kagawu z Manchesteru United. Zmluva je platná 4 roky. Odstupné - 8mil. eur.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: skysports.com, goal.com

Diskusia

Podobné články