Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Mladá hviezda Borussie Dortmund šokovala televíznych divákov fantastickou matematikou!

DORTMUND - Švajčiarky futbalista s nigérijskými koreňmi, Manuel Obafemi Akanji, šokoval televíznych divákov v Nemecku svojimi fantastickými matematickými schopnosťami. V násobení dokonca predbehol moderátora, ktorý používal kalkulačku!
Zdroj: 30064
Zdieľajte:

Prečítajte si aj

Stoch vyšiel s pravdou von: Toto si myslí o svojich škandáloch

Dvadsaťtriročný obranca, ktorý oblieka dres Borussie Dortmund v nemeckej Bundeslige, potreboval na vyriešenie matematického príkladu iba pár sekúnd. Bol rýchlejší ako moderátor, ktorý používal kalkulačku!

V nemeckej televíznej šou, v ktorej bol Manuel Akanji hosťom, ostali prítomní hostia šokovaní. Moderátor požiadal jednu z prítomných osôb, aby si zvolila dve ľubovoľné čísla v rozmedzí 11-99. Úlohou pre moderátora a obrancu BVB bolo zistiť výsledok násobenia týchto dvoch čísiel.

Prvou dvojicou boli čísla 24 * 75. Moderátor televíznej šou ešte ani nestihol vytiahnuť kalkulačku, keď Akanji zahlásil správny výsledok. "Ešte som ani nezačal písať," povedal s úsmevom moderátor. "Bolo to ľahké," odpovedal švajčiarsky reprezentant.

Moderátor následne požiadal o ťažšiu dvojicu čísiel a slečna v hľadisku vybrala čísla 33 a 97. Tentokrát to stopérovi nemeckého celku trvalo dlhšie, no správnu odpoveď 3201 stihol opäť vysloviť skôr ako moderátor.

"Chcelo to veľa tréningu. Na škole ma zaujímali čísla. Pani učiteľka zorganizovala množstvo súťaží a ja som vyhral prakticky všetky," vysvetlil dôvod svojej geniality mladý perspektívny obranca.

Prečítajte si aj

FOTO Ozajstný hyenizmus: Ľudia sa snažia zarobiť na smrti majiteľa Leicestru
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články