Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO 375-tisíc eur: Presne toľko dostáva Neymar aj zato, že po zápase pozdraví a poďakuje fanúšikom

PARÍŽ - Brazílsky futbalista Neymar si po prestupe z Barcelona FC do parížskeho PSG polepšil najmä po futbalovej stránke. Peniaze sa mu sypú z každej strany a môžu zato aj zaujímavé bonusy v zmluve.
Zdroj: 29445
Zdieľajte:

Brazílsky futbalista Neymar Jr. je aktuálne najdrahším futbalistom planéty po tom, ako prestúpil zo španielskej Barcelony do francúzskej metropoly Paríž za niečo okolo 230 miliónov eur.

Prečítajte si aj

VIDEO Sergio Ramos sa kajá po údere lakťom do nosa Milana Havla: Náhoda, nechcel som

S parížskym PSG sa dohodol na zmluve, ktorá mu mesačne zaistí 3 milióny eur, no jeho mesačný zárobok v parížskom klube je ďaleko vyšší.

Neymar, tak ako aj ďalší futbalisti, má zmluve viacero podmienok na prípadné bonusy. Jedným z nich je aj bonus za slušné správanie, ktorý zahŕňa aj poďakovanie fanúšikom parížskeho celku po každom zápase. V prípade, že si Neymar svoje povinnosti splní, dostane navyše ďalších 375-tisíc eur.

Súčasťou Neymarovej zmluvy je aj klauzula na dvojmiliónový bonus pre Neymarovu rodinu, ak sa brazílsky virtuóz ocitne medzi najlepšou trojicou hráčov nominovaných na ocenenie Zlatá lopta. Ďalších dva a pól milióna eur dostane zato, že nebude kritizovať rozhodnutia trénera.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, francetvinfo.fr, Envoyé spécial

Diskusia

Podobné články