Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Prestup šitý na mieru: Bradley Stokes podpísal zmluvu s Bradley Stoke!

BRATISLAVA - Lepší klub si ani nemohol vybrať. Angličan Bradley Stokes si našiel klub šitý presne na mieru. Podpísal zmluvu s klubom Bradley Stoke Town FC.
Zdroj: 30026
Zdieľajte:

Klub Bradley Stoke Town FC získal pred novou sezónou novú posilu s perfektným menom - Bradley Stokes. Áno, čítate správne, Bradley Stokes podpísal zmluvu s tímom Bradley Stoke.

Dvadsaťtriročný futbalista práve doštudoval biznis a marketing na UWE (University of the West of England) v Bristole a rozhodol sa nájsť si klub, v ktorom by mohol hrávať popri práci.

Pozrite si aj

VIDEO Najkontroverznejšia penalta všetkých čias? Pozrite sa, čo rozhodca "zožral" Sterlingovi!

Nebola to teda náhoda. Bradley Stokes vedel, že sa neďaleko Bristolu nachádza oblasť s rovnakým menom ako je to jeho: "Vedel som, že sa tu nachádza oblasť s názvom Bradley Stoke. Tak som vygooglil, či majú aj futbalové družstvo, pretože som si myslel, že by to bolo famózne," povedal čerstvý absolvent.

Futbalový tím Bradley Stoke Town FC pôsobí v seniorskej divízii pre mužstvá z Bristolu a okolia. Bradley zatelefonoval do klubu a dohodol si stretnutie na zápase rezervného tímu. Následne sa dohodol na podpise zmluvy. Keď ale sekretárovi povedal svoje meno, ten si myslel, že ide o vtip.

"Myslel si, že si z neho robím žarty. Predtým, ako začal vypĺňať papiere, chcel vidieť môj občiansky preukaz," opísal Angličan situáciu pri podpise zmluvy.

Ďalší zábavný moment prišiel, keď sa Bradley predstavil svojim novým spoluhráčom v kabíne. "Väčšina sa okamžite začala smiať, nechceli tomu veriť. Priznávam, že je to trochu bizardné."

Pozrite si aj

VIDEO Ramos predviedol ďalší špinavý zákrok: Z českého futbalistu sa liala krv ako na zabíjačke!

No Bradley Stokes skvelo zapadol do mužstva a priznal, že prijatie od spoluhráčov mu veľmi pomohlo. Svoje rozhodnutie pripojiť sa ku klubu s rovnakým menom neľutuje a všetci hráči sa stali jeho kamarátmi. Aj sezóna sa zatiaľ vyvíja podľa predstáv. Bradley už stihol päťkrát skórovať a jeho mužstvo je aktuálne na štvrtej priečke. "Myslím si, že som jednoducho v správny čas na správnom mieste," dodal s úsmevom na záver.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články