Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stoch sa vyjadril k reprezentácii: Bude mi cťou opäť nosiť slovenský dres!

PRAHA – Slovenský futbalista Miroslav Stoch si pochvaľuje atmosféru, ktorá vládne v šatni pražskej Slavie.
Zdroj: 12320
Zdieľajte:

"Zošívaní" aj vďaka jeho dvom presným zásahom zdolali v 13. kole najvyššej českej súťaže v malom pražskom derby Duklu 4:1 a figurujú na prvom mieste tabuľky s dvojbodovým náskokom pred úradujúcim majstrom Viktoriou Plzeň.

Prečítajte si aj

DEFINITÍVA Real Madrid prepustil trénera Lopeteguiho!

Dva presné zásahy Slavie strelil Stoch svojou slabšou ľavou nohou. "To sa mi asi ešte nikdy nepodarilo. Cítim sa v pohode. Bodujeme, vyhrávame, v kabíne je neskutočná pohoda a verím, že to udržíme čo najdlhšie," uviedol 29-ročný krídelník, ktorý v tomto ligovom ročníku nastrieľal už sedem gólov.

Stochovo meno sa po vymenovaní Pavla Hapala skloňuje s návratom do národného tímu, v ktorom sa neobjavil od incidentu s extrénerom Jánom Kozákom po EURO 2016 vo Francúzsku. "To je na trénerovi. S pánom Hapalom sme si párkrát zavolali, tento týždeň sa máme stretnúť. Porozprávame sa a bude na ňom, akú nomináciu zvolí. Nikdy som nepovedal, že nechcem reprezentovať. Keď ma tréner zavolá, budem rád. Bude mi cťou opäť nosiť slovenský dres," citoval Stocha portál idnes.cz. V najbližšom asociačnom termíne čaká Slovákov súboj Ligy národov s Ukrajinou (16. novembra o 20.45 h v Trnave) a následne prestížne derby s Českom v tejto novovytvorenej súťaži, duel je na programe 19. novembra o 20.45 h v pražskom Edene.

Dukla podala na Slavii ustráchaný výkon. "Slavia vyhrala zaslúžene, ukázala silu a dala štyri góly. Chýbalo nám sebavedomie. Vyšli sme na trávnik a nikto nechcel loptu, nebehali sme. Mali sme sotva jednu strelu na bránu, z toho nemôžeme dať gól," poznamenal 36-ročný stopér Dukly a bývalý dlhoročný slovenský reprezentant Ján Ďurica.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články