Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Smutný návrat domov: Mladý hráč Citizens nakúpil lístky pre rodinu a priateľov, no napokon sa nezmestil na súpisku

BRATISLAVA - Ukrajinský futbalista Oleksandr Zinchenko zažil v utorok nemalé sklamanie.
Zdroj: 29870
Zdieľajte:

Ukrajinský reprezentant Oleksandr Zinchenko sa veľmi tešil na útorkový zápas Ligy majstrov. Jeho Manchester City cestoval na Ukrajinu, kde sa stretol so Šachtarom Doneck, bývalým klubom mladého futbalistu.

Prečítajte si aj

UEFA udelila ďalší trest za fašistické správanie fanúšikov

Ofenzívny stredopoliar anglického klubu, ktorý minulú sezónu nastupoval aj na poste ľavého obrancu, pri tejto príležitosti nakúpil 27 vstupeniek pre svoju rodinu a priateľov a tešil sa, že ho jeho blízky uvidia na vlastné oči v rodnej krajine.

Viete si teda predstaviť, aké sklamanie musel mladík zažiť, keď zistil, že ho Pep Guardiola nezaradil na zápasovú súpisku pred duelom na štadióne Metalist v Charkove.

Ukrajinský reprezentant sa pred zápasom zúčastnil všetkých predzápasových mediálnych povinností, v pondelok dokonca sedel bok po boku s Guardiolom na predzápasovej tlačovej konferencii. Nič nenaznačovalo tomu, že by sa nemal zmestiť ani len na zápasovú súpisku. Aj bez jeho pomoci ale anglický celok zvládol svoj zápas a na Ukrajine zvíťazil 3:0, keď sa presadili David Silva, Aymeric Laporte a Bernando Silva.

Po tom, ako bolo jasné, že Zinchenko sa nedostal ani na lavičku, si ukrajinského futbalistu doberali fanúšikovia na sociálnych sieťach: "Aspoň mohol sedieť s nimi," povedal jeden z nich a druhý dodal: "Myslím si, že napokon len 26 lístkov bolo pre rodinu a priateľov."

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalý hviezdny futbalista o Boltovi: "Futbalista z neho nikdy nebude"
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články