Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Stochova Slavia vyhrala v Kodani, Zenit si poradil s Bordeaux

BRATISLAVA - Futbalisti Anderlechtu Brusel si v "trnavskej" D-skupine Európskej ligy UEFA 2018/2019 pripísali na konto prvý bod. Vo štvrtok doma remizovali s Fenerbahce Istanbul 2:2, keď nevyužili dvojgólový náskok. V súbežne hranom dueli Spartak Trnava prehral s Dinamom Záhreb 1:2.
Zdroj: 29471
Zdieľajte:

Anderlecht siahal v Astrid Parku na tri body. O jeho vôbec prvé presné zásahy v skupine sa postaral útočník Zakaria Bakkali a vďaka nemu viedol belgický tím v 50. minúte už 2:0. Fenerbahce, v zostave aj s Martinom Škrtelom, ale dokázalo manko zmazať. Najskôr znížil Švajčiar Michael Frey a v 57. minúte vyrovnal Hasan Ali Kaldirim. Anderlecht je s jedným bodom naďalej posledný, Fenerbahce so štyrmi na druhej priečke o bod pred Spartakom Trnava.
Slavia Praha v zostave so slovenským stredopoliarom Miroslavom Stochom triumfovala v C-skupine na ihrisku FC Kodaň 1:0. Rozhodol o tom krátko po zmene strán Jan Matoušek, Stoch išiel z trávnika v 86. minúte. Za domácich odohral celý zápas Ján Greguš, Denis Vavro zasiahol do hry od 84. minúty. Zenit Petrohrad v základnej zostave so slovenským stredopoliarom Róbertom Makom vyhral na svojom štadióne nad Girondins Bordeaux 2:1. Za domácich vyrovnal Arťom Dzjuba a potom ešte nepremenil penaltu, no o zisk troch bodov sa postaral Daler Kuzjajev. Mak hral do 76. minúty.

Prečítajte si aj

VIDEO Trnava neudržala tesný náskok: Dinamo Záhreb prepisuje históriu!

Arsenal Londýn v priamom súboji o post lídra E-skupiny vyhral na ihrisku Sportingu Lisabon 1:0. Hrdinom hostí sa stal v 77. minúte Danny Welbeck. V jednom zo šlágrov večera Betis Sevilla triumfoval na pôde AC Miláno 2:1 a je na čele F-skupiny. Po polhodine hry otvoril skóre Antonio Sanabria, druhý gól pridal Giovani Lo Celso. Za AC už iba korigoval Patrick Cutrone. Plný počet bodov po troch kolách má naďalej na konte Red Bull Salzburg v B-skupine po hladkom víťazstve 3:0 nad Rosenborgom Trondheim 3:0 i FC Zürich, ktorý v A-skupine zdolal Bayer Leverkusen 3:2.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články