Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ešte nemá zmluvu a už si na neho posvietili: Bolta otravujú dopingoví komisári

CANBERRA - Bývalý jamajský šprintér Usain Bolt sa aj na prahu novej, futbalovej kariéry musí vyrovnávať s pozornosťou dopingových komisárov.
Zdroj: 29656
Zdieľajte:

Osemnásobného olympijského šampióna, ktorý sa v tíme Central Coast Mariners snaží vybojovať prvú profesionálnu futbalovú zmluvu, rozladila neohlásená mimosúťažná kontrola Austrálskej antidopingovej agentúry.

Prečítajte si aj

Mourinho chce dotiahnuť do Manchestru United štyri posily

"Ľudia, skončil som s atletikou, aby som sa stal futbalistom, a teraz sa na to pozrite," uviedol Bolt vo videu na Instagrame so záberom zaostreným na vyrozumenie o dopingovej kontrole. "Ako ma môžu v súčasnosti testovať? Veď ešte ani nie som profesionálny futbalista," čudoval sa.

Tridsaťdvaročný Bolt, ktorý sa minulý týždeň v generálke na štart sezóny austrálskej futbalovej A-League blysol dvoma gólmi, sa na to priamo opýtal aj komisárky, ktorá na odber vzorky dohliadala. "Prečo ma testujete, keď som ešte ani nepodpísal profesionálny kontrakt? A ona odvetila, ako jej bolo povedané, že som elitný športovec a musím byť testovaný," uviedol svetový rekordér v behu na 100 i 200 m.

Bolt dúfa, že v Austrálii naštartuje svoju futbalovú kariéru. V najbližšom čase by sa mal dozvedieť, či od Mariners dostane profesionálnu zmluvu na nadchádzajúcu sezónu. Nový ročník A-League sa pre Mariners začne 21. októbra súbojom proti Brisbane Roar.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články