Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO V dohrávke 4. kola Slovnaft cupu boli na programe tri stretnutia

BRATISLAVA - V stredu pokračovalo štvrté kolo Slovnaft cupu a v akcii boli aj zástupcovia Fortuna ligy.
Zdroj: 25253
Zdieľajte:

FK Slovan Most pri Bratislave - Spartak Trnava 1:3 (0:3)

Góly: Hrutka (40.) - Miesenboeck (10.), Skhirtladze (14.), Ghorbani (36.)

Ako prvý išli do vedenie hostia, keď v 10. minúte otvoril skóre Miesenboeck po centri z pravej strany a následnej strele z prvej. Netrvalo dlho a diváci videli ďalší gól. O štyri minúty išiel Spartak už do dvojgólového vedenia. Mário Idlbek nezachytil koncovku Davita Skhirtladzeho zvnútra veľkého vápna, odrazená lopta sa od tyče dostala až do siete. Po viac ako polhodine hry sa skóre menilo znovu. Na dlhý a vysoký center do ohňa si najlepšie nabeholAli Ghorbani, ktorý súperovmu obrancovi nedal najmenšiu šancu a hlavou upratal loptu do siete. Po zmene strán sa sa presadilo aj domáce mužstvo. V 60. minúte domáci vyhrali súboj v strede poľa a Tomáš Hrutka poslal dlhý center na zadnú žrď, ktorý skončil v siete.

Prečítajte si aj

Koľko toho viete o Luka Modričovi? Otestujte sa v našom KVÍZE

MFK Rusovce - MFK Skalica 1:2 (0:2)

Góly: Čižnár (78.) - Haša (45.), Šebesta (45.)

V zápase treťoligistu s druholigistom diváci museli čakať na gól až do záveru prvého polčasu. Prvú strelu na domácu bránu vyslal Haša a tá na prekvapenie všetkých skončila v sieti. Záhoráci pred odchodom do šatní pridali ešte jeden gól. Z podobnej akcie sa presadil aj Daniel Šebesta. Domáci sa snažili čo najrýchlejšie otriasť a vrátiť sa do zápasu. Ich snaha bola odmenená v 78. minúte, keď strelou z diaľky sa presadil Jakub Čižnár.

TJ KOVO Beluša - FC DAC 1904 Dunajská Streda 1:4 (1:1)

Góly: Bayo (10. vlastný) - Bayo (14., 48. a 67.), Pačinda (62.)

Domáci sa prvoligistu nenaplašili a už v 10. minúte otvorili skóre duelu. Novisedlák zahral priamy kop a Bayo nešťastne tečoval loptu do vlastnej siete. Mužstvo zo Žitného ostrova sa rýchlo otriaslo a už v 14. minúte sa začínalo odznovu. Do pokutového územia Beluše smeroval dlhý center, na ktorý si najvyššie vyskočil Bayo a hlavou vyrovnal. Na ďalšie góly si diváci museli počkať až do druhého polčasu. V 49. minúte išiel DAC do vedenia. Brankár Ciesar v snahe odkopnúť loptu trafil iba dobre napadajúceho ISSOUFA BAYA, ktorý už nemal problém skórovať do odkrytej brány. Ďalší gól prišiel po hodiny hry, keď sa presadil Pačinda. Ten dostal ideálnu prihrávku na hranicu pokutového kopu a prízemnou strelou nedal šancu Ciesarovi. Záverečnú bodku pridal Bayo, keď po rohovom kope sa lopta dostala k osamotenému útočníkovi Dunajskej Stredy a ten napol sieť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Onlajny.eu

Diskusia

Podobné články