Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Strhujúci záver v Dunajskej Strede

Dunajská Streda - Viac ako 9 000 divákov videlo v MOL Aréne útočný futbal a poriadnu kanonádu.
Zdroj: 25675
Zdieľajte:

Domáci išli do vedenia už v 7. minúte. Davisov center z ľavej strany podbehol Hladík, lopta sa dostala ku Divkovičovi a ten zoči-voči brankárovi Trnavy nezaváhal.

Pozrite si aj

VIDEO Životná trefa: Supervolej Johna McGinna kandiduje na gól sezóny!

Hostia sa snažili čím skôr vyrovnať. Ich snaha bola odmenená v 29. minúte, keď Grendel poslal dlhý center na hranicu pokutového územia kde Jirka hlavou posunul loptu na iránskeho útočníka Ghorbaniho, ktorý koníčkom od zeme prestreli Jedličku v domácej bráne.

Po viac ako hodine hry sa znova presadil útočník Trnavy. Po rýchlej kontre Spartaka po pravej strane kde sa ocitol Grendel poslal center do malého vápna na Ghorbaniho a ten hlavou poslal Trnavu do vedenia.

Prečítajte si aj

VIDEO Zmení majster sveta pôsobisko? Hviezdu Chelsea lanári turecký veľkoklub

Dunajskú Stredu hnala dopredu fantastická domáca kulisa. Hráčom zo Žitného ostrova sa podarilo vyrovnať v 76. minúte. Divkovič vsietil svoj druhý gól po strele Tretiakova, ktorú brankár Rusov vyrazil len pred seba a srbský útočník loptu poľahky upratal do brány.

Domáci hrali do samého záveru a to sa im oplatilo. V prvej minúte nadstaveného času Kristopher Vida vyslal nebezpečnú strelu na Rusova, ten ju vyrazil a Pačinda ju dôrazne doklepol do brány.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Onlajny.eu

Diskusia

Podobné články