Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hamšík aj Škriniar odštartujú púť v Lige majstrov: Skupina smrti prinesie šláger gigantov

BRATISLAVA - Základná skupina Ligy majstrov je tu a fanúšikovia sa môžu opäť tešiť na poriadne bonbóniky. Hneď v prvý hrací deň bude v akcii minuloročný finalista z Liverpoolu, ktorý sa predstaví pred vlastnými fanúšikmi proti PSG. Koho favorizujete?
Zdroj: 29228
Zdieľajte:

Škriniar a spol. sa v európskej klubovej súťaži číslo jeden predstavia po šiestich rokoch! Ich súperom bude Tottenham. Prekvapia na legendárnom San Sire londýnskych kohútov? Spestrite si úvodné súboje milionárskej ligy v akčných live stávkach!

Liverpool privíta na Anfield Road hviezdami nabitý Paris Saint-Germain. Na ligových scénach sú obaja súperi stopercentní. Ako si povedú vo vzájomnom súboji? Ignasewitch očakáva víťazstvo francúzskeho majstra v rámci stávky bez remízy s kurzom 2,25.

„Reds zatiaľ nezaváhali, a to už v Premier League hrali proti Leicesteru a Tottenhamu. Parížania tiež ešte nestratili, a navyše vybojovali superpohár, v ktorom prestrieľali Monako 4:0. K tomu všetkému dali zakaždým minimálne tri góly. Na jednej strane Salah – Firmino – Mané, na tej druhej potom Neymar – Cavani – Mbappé. Čaká nás fantastický súboj, v ktorom napriek búrlivej atmosfére mierne favorizujem francúzsky celok,“ uvádza tipér. Zveziete sa s ním?

Zápas Inter vs. Tottenham by mal byť v znamení hosťujúceho celku, teda aspoň tak to vidí betives vo svojej analýze. Prečo? „Inter prvé zápasy ligy vôbec nezvláda. Naopak Tottenham ostal po lete prakticky bezo zmien a aj keď mu začiatok herne nevyšiel podľa predstáv, určite má lepší tím ako Internazionale,“ myslí si betives. Súhlasíte?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články