Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Brazílsky virtuóz spomína na svoj odchod z Madridu: Chcel som hrať za Chelsea, donútili ma ísť do Manchestru

BRATISLAVA - Robinho prezradil, že chcel z Realu Madrid odísť do londýnskej Chelsea, no bol donútený prestúpiť do Manchestru City. Brazílsky futbalista vysvetlil dôvod, prečo jeho odchod z Madridu nedopadol tak, ako by sám chcel.
Zdroj: 1831
Zdieľajte:

"Chcel som ísť do Chelsea. Scolari mi povedal, že by som v jeho tíme bol rozdielovým hráčom. Real Madrid ich ale oklamal. Nepáčilo sa im, že Chelsea už predávala dresy s mojim menom aj napriek tomu, že prestup ešte nebol spečatený," prezrádza bývalý reprezentant Brazílie.

Pozrite si aj

Pekne si uctili Pepeho: Aj bez Ronalda stačili Portugalci na Talianov

"Som si istý, že to bolo dôvodom, prečo dohoda o prestupe napokon padla. V tomto prípade išlo o hrdosť Realu Madrid. Navyše, Chelsea hrala aj Ligu majstrov, čo o City neplatilo."

Robinho ale popiera, že by ho odchod z Madridu mrzel.

"Neľutujem odchod z Madridu, no mrzí ma, že po mojom odchode to dopadlo tak zle," povedal.

"Madrid bol tým klubom, ktorý mi otvoril dvere a dal mi šancu presadiť sa v Európe. Možno spôsob, akým som bojoval o prestup, pokazil fanúšikom spomienky na všetko, čo som pre klub spravil.

"Pomohol som klubu stať sa šampiónom a myslím si, že som hral naozaj dobre, no zmyslel som si, že chcem odísť a mám naozaj výbušnú povahu."

Na otázku, prečo si vybral práve Real Madrid ako svoj prvý európsky tím odpovedal jednoznačne.

"Real Madrid bol ten tím, ktorý mal o mňa najväčší záujem. Oba tímy (Real i Barcelona) sú obrovské a majú fanúšikov po celom svete, no keď sa o mňa začal zaujímať Real, videl som, že majú v kádri mnoho Brazílčanov a trénerom bol Vanderlei Luxemburgo. Prečo by som išiel do Barcelony?"

Robinho pokračoval vo svojej kariére v Manchestri City. Po dvoch rokoch a hosťovaní v Santose prestúpil do milánskeho AC. Nasledovalo ďalšie hosťovanie v Brazílii. V roku 2015 prišiel prestup do čínskeho Guangzhou Evergrande, kde ale odohral iba desať zápasov. Následne sa vrátil do Brazílie a obliekol dres Atlética Mineiro. Aktuálne je hráčom tureckého Sivassporu.

V novembri 2017 bol talianskym súdom odsúdený za znásilnenie dvadsaťdvaročnej Albánky v jednom z milánskych klubov, ktoré sa malo udiať v roku 2013.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články