Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOP 11 prestupového leta Serie A: Ronaldo, Higuaín, Nainggolan a ďalší

BRATISLAVA - Prinášame vám najlepšie prestupy aké sa uskutočnili v Sérii A v tomto lete. Zostavili sme z nich základnú jedenástku.
Zdroj: 29125
Zdieľajte:

Brankársky post - Alex Meret

Brankár klubu Udinese Calcio, ktorý už dlhšiu dobu patrí medzi opory v bránkovisku talianskeho futbalu. O post jednotky by sa mal v budúcnosti pobiť s Gigi Donnarummom, ktorý chytá v Milánskom AC. Meret prestúpil do Neapolu za 22 miliónov Euro.

Obrana

Stefan de Vrj - Milánskemu Interu sa podaril naozaj husársky kúsok. Zadarmo dotiahli jedného z najlepších obrancov z celej Série A. Z konkurenčného Lázia Rím sa holandský obranca sa upísal Interu Miláno až do roku 2023.

Leonardo Bonucci - Nespokojný kapitán milánskeho AC sa chcel po roku vrátiť do Juventusu Turín. Nakoniec sa mu to podarilo výmenou za Matia Caldaru, ktorý putoval opačným smerom.

Matia Caldara - Nádejný mladý obranca z Juventusu Turín poslúžil ako technický náprotivok za Leonarda Bonuciho z AC Milána.

Záložníci

Tiémoué Bakayoko - Francúzsky defenzívny záložník s koreňmi z Pobrežia Slonovini prišiel z klubu FC Chelsea na ročné hosťovanie do klubu AC Miláno za čiastku 5 miliónov s možnosťou odkúpenia za 40 milónov. Bakayoko je presne tá posila, ktorú tento klub potrebuje. Mal by sa striedať o post defenzívneho záložníka s Lucasom Bigliom.

Steven Nzonzi - Ďalší francúzsky defenzívny záložník prišiel do Série A. Konkrétne do klubu AS Rím. Vlci si ho vyhladli z dôvodu odchodu ich opory Radja Nainggolana. Preto tento skúsený francúzsky záložník by mal byť akousi náplasťou na tento post. Prestupová čiastka za tohto hráča bola 26,7 milóna eur.

Radja Nainggolan - Tento belgický gladiátor opustil Rímsky AS za čiastku 38 miliónov eur. Hráč patrí medzi najlepších záložníkov nielen Série A ale aj na svete. Bude skvelou posilou pre trénera Interu Miláno Luciana Spallettiho.

Keita Balde - Šikovný krídelník, ktorý vie hrať aj na pozícii ľavého záložníka. Hráč senegalského pôvodu putoval na ročné hosťovanie z francúzskeho AS Monaka do Interu Milánu za čiastku 5 miliónov eur.

João Cancelo - Tento portugalsky hráč dokáže hrať dobre na každom poste na pravej strane. Do Turínu prišiel za čiastku 40 milónov eur. Tréner Allegri týmto futbalistom pokryje slabé v zostave.

Pozrite si aj

VIDEO Obrat ako z inej galaxie: Futbalisti Zenitu potrebovali na postup 5 gólov, strelili 8!

Útočníci

Gonzalo Higuaín - Príchodom Cristiana Ronalda by nedostával v drese Juventusu Turín toľko príležitostí. Preto klub aj samotný hráč začali uvažovať o odchode. Nové vedenie klubu AC Miláno všemožne hľadalo útočníka až nakoniec ulovili tohto argentínskeho bombardéra.

Cristiano Ronaldo - Tohto TOP futbalistu netreba nikomu predstavovať. Nikto do poslednej chvile neveril, že CR7 opustí tak úspešný Madridský klub. Ponúknutý plat 30 miliónov plus niečo dokázať v novom klube bolo silnejšie ako túžba dokončiť kariéru v Madride. Fanúšikovia na celom svete sa nemôžu dočkať ako sa mašina na góly v drese "zebrier" rozostrieľa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články