Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Arsenal po majstrovskom City čaká ďalší megašláger: Uspeje v londýnskom derby s Chelsea?

LONDÝN - Najskôr Manchester City, teraz Chelsea. Inak povedané, na začiatku novej sezóny Premier League sa žreb s Arsenalom príliš nemazná. S obhajcom titulu pritom kanonieri padli 0:2. Bude sa im tentokrát dariť viac?
Zdroj: 29123
Zdieľajte:

Modrí si proti londýnskemu rivalovi veria – v úvodnom kole porazili Huddersfield 3:0 a s Čechom a spol. doma neprehrali v posledných šiestich vzájomných ligových zápasoch. Natiahnu šnúru neporaziteľnosti? Tipnite si a priebeh duelu na Stamford Bridge využite v live stávkach!

Ako to vidia tipéri?

Až 86 % členov najväčšej tipérskej komunity očakáva výhru domácich v kurze 1,81, remízu (3,87) má na tikete 8 % stratégov a na strane hostí stojí zvyšok komunity (4,34).

Tipér neuro1 to v analýze vidí nasledovne: „Arsenalu moc nádeji nedávam. To rozlosovanie má hrozné… Aj preto si myslím, že sa zameria na obranu. Útokom Chelsea však podľa mňa nebude schopný odolávať celých 90 minút,“ očakáva víťazstvo „The Blues“.

ZlaMacecha našla hodnotu v tipe na menej ako 3,5 gólov (1,48): „Predpovedám bitku zviazanú taktikou s čakaním na chybu súpera. Tref tak uvidíme málo. Aj štatistiky ukazujú, že presných zásahov v derby moc nepadá – tip by bol z posledných 15 prípadov 13× výherný!“ Čo tipujete vy?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články