Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda Chelsea oznámila trénerovi Sarrimu, že chce odísť!

LONDÝN - Londýnska Chelsea zrejme už čoskoro príde o svoju hviezdu. Brankár Thibaut Courtois totiž oznámil trénerovi Maurizovi Sarrimu, že chce opustiť Stamford Bridge. Pre ESPN to potvrdil zdroj blízky klubu.
Zdroj: 6478
Zdieľajte:

Po skončení zápasu o Community Shield, v ktorom Chelsea podľahla Manchestru City v pomere 2:0, povedal nový manažér The Blues Maurizio Sarri, že klub predá Courtoisa, ak hráč bude chcieť opustiť klub. A vyzerá to tak, že belgický brankár predsa len opustí Stamford Bridge.

Prečítajte si aj

VIDEO Škriniar sa vyjadril k svojej budúcnosti: V hre sú Manchester United a Barcelona!

Courtois sa dnes pripojil k tímu po svetovom šampionáte a ihneď po svojom príchode oznámil svoje plány bývalému lodivodovi Neapola.

Najväčším favoritom na zisk brankára Chelsea Londýn je španielsky Real Madrid, ktorému The Blues už toto leto stihli viacero ponúk odmietnuť. Dokonca i brankárov agent žiadal Chelsea o povolenie na prestup, pretože ponuka od víťaza Ligy majstrov už ležala na stole.

Thibaut Courtois má s Chelsea platný kontrakt už iba posledný rok a tak by nasledujúce leto mohol odísť zadarmo. Preto sa od Chelsea očakáva predaj dvadsaťšesťročného brankára.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články