Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Napodobní Trnava skvelý výkon z Poľska? Sleduj NAŽIVO a fandi Spartaku v Lige majstrov!

TRNAVA - Trnavský Spartak má veľkú šancu prekĺznuť do 3. predkola Ligy majstrov, v ktorom by sa stretol s lepším z dvojice Crvena Zvezda – Suduva (prvý zápas skončil 3:0).
Zdroj: 29080
Zdieľajte:

„Bíli Andeli“ však potrebujú zvládnuť aj domáci duel proti Legii Varšava. Nadviažu na výhru z Poľska v pomere 2:0? Využite priebeh stretnutia v akčných live stávkach!

Čo tipuje najväčšia tipérska komunita?

31 % stratégov verí domácim, výhru Legie očakáva 54 % borcov a zvyšok komunity má na tikete remízu. Aký tip ste vybrali z kurzovej ponuky vy? Tipér martin128 rozoberá čistú jednotku a aspoň dva góly v zápase. „Trnavčania v prvom súboji ukázali, že im hra Legie vyhovuje. Na domácej pôde môžu nechať hrať súpera a počkať si na príležitosti. Poliaci strácali veľa lôpt v strede poľa a následné protiútoky slovenského majstra smrdeli gólom. Keďže Varšava v úvodnom dueli prehrala 0:2, teraz musí od začiatku útočiť. Šikovný trnavský útok by to mohol využiť a súpera potrestať,“ zanalyzoval tip v kurze 4,70. Zveziete sa s ním?

Prečítajte si aj

Ako zarobiť desaťtisíce eur? Tu je návod od tipérov, ktorí to dokázali!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články