Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bonucci je zdradca: Prečo ho nenávidí celé Miláno?

MILÁNO - Pred rokom mal Leonardo Bonucci menší konflikt s trénerom Juventusu Massimilianom Allegrim, ktorý vyústil až k odchodu hráča z klubu. Tím AC Miláno bol pri nových majiteľoch totálne v rekonštrukcii a hneď siahol po voľnom obrancovi.
Zdroj: 23546
Zdieľajte:

Prestupová čiastka bola neuveriteľných 45 milíónov eur. Taliansky obranca podpísal zmluvu až na 5 rokov. Za sezónu si mal prilepšiť o 8,5 milióna eur. Bonucci sa automaticky stal najlepšie plateným hráčom AC Miláno. Trénerova dôvera bola k nemu tak silná, že mu dal aj kapitánsku pásku.

Pozrite si aj

VIDEO Marek Hamšík to má v nohách: Na tréningu Neapola opäť ukázal kusisko futbalového umenia!

Hráč, ale s výsledkami klubu červenočienych nebol dlho spokojný. Po veľkolepom prestupovom období prišla kríza a tím okolo Lea sa začal vzďaľovať od titulu a aj pohárovej Európy. Čo vyústili až k zmene trénera, kde po odchode Montellu sa dostal ku kormidlu Gennaro Gattuso.

Čo nik nečakal, tak AC Miláno bolo vylúčené z pohárovej Európy, kde Leo toto rozhodnutie znášal pomerne ťažko. Rozsudok nové vedenie Elliotu u TAS dokázali zmeniť, ale ani to nedokázalo presvedčiť Lea aby aj naďalej ostával v klube AC Miláno.

V súčasnosti prebiehajú rokovania o výmene Bonucciho za Caldaru. Juventusu sa zdá cena za Bonnuciho prehnaná a požaduje doplatiť 10 milónov a potom dajú nádejného obrancu Caldaru do tímu AC Miláno výmenou za Bonnuciho.

Ako sa celá situácia vyvinie sa dozvieme v nasledujúcich dňoch. Jedno je ale isté, Leo si podpílil konár u fanúšikov Rossoneri.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články