Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Kalinič posiela svojim spoluhráčom drsný odkaz: Pohoda pri biliarde a nulová podpora rodnému Chorvátsku!

MILÁNO - Niekdajší veľký talent opäť rozvíril okolo seba vlny.
Zdroj: 28882
Zdieľajte:

Útočník AC Miláno a pravdepodobne po konci Majstrovstiev sveta aj bývalý reprezentant Chorvátska Nikola Kalinič po mesiaci mlčania od incidentu v zápase s Nigériou ožil!

Tréner reprezentačného výberu Zlatko Dalič, chcel v zápase skupinovej fázy proti nevyspitateľnej Nigérii využiť vyvrheľa z Blackburnu ako žolíka z lavičky, no Kaliničove ego to odmietlo. Od zápasu ubehlo 24 hodín a svetom preblesla správa, že 30-ročný futbalista už nie je členom výpravy, práve vďaka jeho ego-vystúpeniu, ktoré predviedol aj v priateľských zápasoch proti Brazílii a Anglicku.

Akoby náhodou od odchodu autora minulosezónnych šiestich gólov v tridsaťjeden zápasoch u ''Rossoneri'', začali ''Vatreni'' svoju excelentnú jazdu šampionátom. Za obeť im padli Argentína, Rusko aj Anglicko a môžu ju zakončiť ziskom titulu, keď porazia svojho súpera Francúzsko.

Futbalista vysoký nielen vzrastom, ale aj sebavedomím, ako keby počas uplynulého mesiaca nežil. Aktivita na sociálnych médiach nulová, verejne sa neprezentoval a možno zo svojho luxusného bytu v Miláne ani len nevyliezol. Až doteraz.

Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram uverejnil fotku so spoluhráčom Hakanom Calhanogluom. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby nešlo o kontroverzného Kaliniča. Na obrázku pózujú pri biliardovom stole a na plátne, ktoré je priamo za nimi sa prehráva zápas ich súčasného zamestnávateľa. Skrátene, pohoda a hlavne bez Chorvátska.

Spoluhráč Ivan Rakitič v jednom rozhovore uviedol, že keby kapacita štadiónu bola 4,500,000 milióna miest, každý Chorvát by prišiel. To však ešte netušil, čo spraví rebel z Hajduku Split a tak jedno miesto z imaginárnej kapacity by zostalo voľné, lebo Nikola Kalinič si radšej zahrá biliard, než by mal bojovať so svojimi kolegami o najcennejšiu trofej v medzinárodnom futbale.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články