Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Jakubechovi prichádza konkurencia: Do Lille mieri Holandský reprezentant!

LILLE - Do klubu nedávno pribudol aj útočník Loic Rémy.
Zdroj: 29022
Zdieľajte:

Odchovancovi Tatrana Prešov a mládežníckemu reprezentantovi Adamovi Jakubechovi, nie je asi súdené, aby za seniorský tím francúzskeho celku Lille OSC nastúpil čo i len raz. Celú sezónu 21-ročný brankár súperil o post jednotky s bývalým hráčom Paris Saint-Germain Mikeom Maignanom a o rok mladším talentom z Burkiny Faso Hervém Koffim.

Bývalý hráč Spartaka Trnava sa síce ocitol niekoľkokrát na lavičke náhradníkov, no aj keď nepísaná jednotka Maignan nebola k dispozícii, tréner Christophe Galtier nechal chytať práve mladíka Koffiho. Najnovšie však podľa informácii webu transfermarkt.com, to bude mať aktuálne opora troch žrdí rezervy Lille, (ktorá je účastníkom štvrtej ligy) o čo si ťažšie.

Časté výkyvy formy, či už Maignana alebo Koffiho má pokryť 35-ročný Holanďan Maarten Stekelenburg. ''Dogy'', konkrétne hlavný skaut Luis Campos o skúseného gólmana prejavil záujem len nedávno, a ak by sa tak stalo, celok ktorý uplynulú sezónu z Ligue 1 skoro vypadol, by musel zaplatiť súčasnému zamestnávateľovi Evertonu na odstupnom takmer milión eur.

Čo si však funkcionári jedného z najznámejších francúzskych klubov neuvedomujú je, že na brankárskom poste vznikne pretlak obrovských rozmerov. Ak by sa tento prestup stal skutočnosťou, už okrem spomínaných Maignana, Stekelenburga a Koffiho, zostávajú náš hráč a niekdajšia jednotka Vincent Eneyama, z ktorého sa postupom času stal len ''hráč pod kontraktom''.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články