Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Sľub opory Chorvátov: Ak vyhráme, nechám si potetovať čelo!

MOSKVA - Čierny kôň turnaja sa čoskoro postaví vo finále svetového šampionátu proti húževnatým Francúzom.
Zdroj: 29011
Zdieľajte:

Stabilný člen španielskeho celku FC Barcelona a chorvátskej reprezentácie Ivan Rakitič verí, že sa jeho rodnej krajine podarí získať po prvýkrát v histórii najcennejšiu trofej v medzinárodnom futbale. A tomuto scenáru verí až tak, že v jednom z rozhovorov prisľúbil v prípade víťazstva ''Vatrenov'' tetovanie na čele.

''Nechám si potetovať svoje čelo, ak vyhráme šampionát,'' šokuje 30-ročný záložník. ''Je tam dosť miesta, ale najprv by som sa musel opýtať mojej manželky,'' pokračuje.

Bývalý hráč Seville, Schalke 04 a Bazileja sa vyjadril aj k silnej podpore, ktorú dostávajú nielen od fanúšikov na štadióne v každom zápase.

''Bude tam obrovská energia o to sa nebojte. Toto je historický zápas, nielen pre nás, ale aj pre každého Chorváta,'' rozplýva sa. ''Nie je to o nás, o tréneroch, o fyzioterapeutoch, ale o štyri a pól milióna ľudí tam doma. Je to neopísateľná hrdosť a štastie. Bili sme sa každý zápas, ktorý sme tu hrali. Ak by bola kapacita štadiónu štyri a pól milióna bol by plný,'' uzatvára Ivan Rakitič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články