Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Strojca rozprávkového titulu Leicestru na odchode: Prestupom zlomil klubový rekord anglického giganta!

MANCHESTER - Alžírsky futbalista Riyad Mahrez sa v utorok stal novou posilou Manchestru City. Po prestupe z Leicestru City podpísal s úradujúcim anglickým majstrom kontrakt na päť rokov. Podľa agentúry AP zaplatili "Citizens" klubový rekord 60 miliónov libier.
Zdroj: 27258
Zdieľajte:

"Som veľmi rád, že budem hrať za Manchester City pod vedením trénera Pepa Guardiolu, ktorý preferuje útočný futbal. Jeho hráči podávali v predchádzajúcej sezóne neuveriteľné výkony. Verím, že v najbližších rokoch budeme rovnako úspešní a môžeme sa ešte zlepšovať," citoval 27-ročného stredopoliara klubový web.

Mahrez bol jeden z hlavných strojcov prekvapujúceho zisku majstrovského titulu pre Leicester pred dvoma rokmi, keď dal 23 ligových gólov. Celkovo strelil za Leicester 48 gólov v 180 zápasoch.

"Riyad je veľmi talentovaný. Pre súperových obrancov je nepríjemný a spoluhráčom utvára veľa priestoru. V uplynulom období je jeden z najzaujímavejších hráčov v Premier League a prinesie nám do útoku ešte viac kvality," uviedol športový riaditeľ "Citizens" Txiki Begiristain.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články