Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO PRESTUPOVÁ BOMBA: Lobotka opúšťa Celtu Vigo!

VIGO - Informácie poskytol športový riaditeľ klubu Felipe Minambres.
Zdroj: 23445
Zdieľajte:

Reprezentačný záložník Stanislav Lobotka sa rozhodol opustiť svojho súčasného zamestnávateľa, účastníka španielskej La Ligy Racing Club Celtu Vigo. Informáciu priniesol športový riaditeľ galícíjskeho celku Felipe Minambres.

Prečítajte si aj

VIDEO Francúzsko alebo Belgicko? Ktorý z európskych gigantov si zahrá o titul svetového šampióna?

23-ročný futbalista v uplynulej sezóne nechýbal ani v jednom zápase ''Celestes'' v najvyššej španielskej súťaži a okamžite sa stal pevným pilierom základnej zostavy od jeho príchodu z dánskeho Nordsjellandu za päť miliónov eur. Vo februári tohto roku podpísal vylepšený kontrakt, ktorý ho na Estadiu Balaidos mal udržať až do roku 2021, no vábeniu o mnoho prestížnejších klubov je ťažké odolať.

Ohľadom Lobotku prišli nejaké ponuky. Rozhodol sa, že s nami nezostane alebo nepodpíše ďalšie predĺženie kontraktu,” oznámil Minabres reportérom.

99 percent hráčov väčšinou zakotví tam, kde to je im súdené. Každá zo zúčastnených strán si vybrala svoju cestu, on pôjde svojou a my našou,” konštatuje.

Výkupná klauzula odchovanca AS Trenčín, ktorej suma je 40 miliónov eur, prilákala mnohé európske veľkokluby. Medzi nimi sú napríklad francúzski šampióni Paris Saint-Germain, ale aj talianske stálice Inter Miláno a SSC Neapol, kde pôsobia aj jeho kolegovia z reprezentácie Milan Škriniar resp. Marek Hamšík.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články