Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Arsenal nezaháľa, v jeden deň získal dvoch hráčov!

LONDÝN - Prestupom nemá byť ešte koniec.
Zdroj: 27900
Zdieľajte:

Toto tu ešte nebolo! Účastníkovi anglickej Premier League Arsenalu Londýn sa podarilo zlanáriť do svojich radov v jeden deň až troch hráčov.

Prvým z nich je uruguajský stredný záložník Lucas Torreira. Na Emirates Stadium zamieri za 26 miliónov libier z bývalého pôsobiska nášho Milana Škriniara, talianskej Sampdorie Janov. 22-ročný futbalista odďaľoval svoje rozhodnutie o budúcnosti, pokým sa neskončia Majstrovstvá sveta, a ako sa očakávalo po vypadnutí jeho rodnej krajiny prestup nabral progres, ktorý sa mal po absolvovaní zdravotnej prehliadky zakončiť podpisom dlhodobého kontraktu.

Prečítajte si aj

VIDEO Francúzsko alebo Belgicko? Ktorý z európskych gigantov si zahrá o titul svetového šampióna?

Druhým spomínaným je 19-ročný takisto stredný záložník Matteo Guendouzi, ktorého cena sa vyšplhala na 8 miliónov eur. Odchovanec akadémie Paris Saint-Germain bol uplynulú sezónu pevnou súčasťou základnej zostavy účastníka Ligue 1 Lorientu, kde strávil po opustení Parížskej akadémie dve sezóny. Francúz s alžírskymi koreňmi je prísľubom do budúcna a osobne si ho vytipoval samotný manažér ''Kanonierov'' Unai Emery.

Celok zo severného Londýna sa po odchode žijúcej legendy Arséna Wengera spamätáva s pomocou bývalého trénera Valencie, Seville či PSG. Započatím novej éry je aj prestavba kádra, ktorá sa už začala. Nové mená ako Bernd Leno, Sokratis Papasthatopoulos alebo Stephan Lichtsteiner by mali priniesť trofeje, ktoré Arsenalu chýbajú. Prestupová sága sa však nekončí len pri týchto menách, s presunom na sever Londýna sú spájaní aj Steven N'Zonzi, Jean Michael Seri či Stanislav Lobotka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články