Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Informácie zo zákulisia: TOTO malo pripraviť poľského brankára o miesto na MS!

EMPOLI - Byť niekedy skromný nezaškodí.
Zdroj: 28972
Zdieľajte:

To by si mal podľa prezidenta talianskeho prvoligistu Empoli Calcio Fabrizia Corsiho povedať hráč Bologne FC a člen Poľskej reprezentácie Lukasz Skorupski.

Corsi v rozhovore pre denník Corriero della Sera uviedol, že bývalý brankár AS Rím a Górniku Zabrze by mal popracovať na svojej pokore.

''Na Skorupskeho mám pozitívne aj negatívne spomienky,'' začína. ''Psychicky a fyzicky je vynikajúci brankár, ktorý sa hodí do tímov ako Inter Miláno, AS Rím alebo Neapol, no po ľudskej stránke...je veľmi arogantný,'' opisuje 27-ročného futbalistu.

''Keď spraví nejaký kiks alebo chybu, nikdy to nie je jeho vina, vždy si nájde spoluhráča, na ktorého to zvalí. Aj keď priamo ukážete, kde urobil chybu, neprizná si ju,'' vraví.

Skorupski strávil na hosťovaní v Empoli dva roky, kde odchytal spolu 57 zápasov. Uplynulú sezónu chcel v Ríme bojovať o post jednotky s vtedy neznámym Brazílčanom Alissonom Beckerom, no až čas ukázal, že v tíme manažéra Eusebia di Francesca by plnil len miesto dvojky s čím nebol spokojný a ''Vlci'' ho teda predali do Bologne za deväť miliónov eur.

Prečítajte si aj

VIDEO Šampionát sa neskončil a už má záujemcov: Uruguajskú hviezdu chcú štyri kluby!

Natíska sa tu však ďalšia otázka, kvôli čomu sa nezmestil do konečnej nominácie na Majstrovstvá sveta trénera Adama Nawalku a post trojky si za Wojciechom Szczesnym a Lukaszom Fabianskim vybojoval debutant Bartosz Bialkowski, ktorý chytá účastníka anglickej Championship Ipswich Town a do mája tohto roku neodchytal ani jediný zápas za ''Orlov''? Údajne vďaka jeho temperamentu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články