Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ach, tí Nemci: Výbuch úradujúcich majstrov sveta ho stál rozprávkovú výhru!

BRATISLAVA - Najväčšia tipérska komunita žila v poslednom období týmto tiketom. Vyvrcholenie Extratipu od borca s nickom Cezar1 bolo veľmi napínavé!
Zdroj: 24273
Zdieľajte:

Tipér ešte v apríli poslal do hry 11 príležitostí, ktoré si postupne mohol krúžkovať ako výherné. Medzi jeho presné tipy patrili napríklad víťazi futbalovej Ligy majstrov či Európskej ligy, alebo tiež najlepší tím v basketbalovej NBA, ako aj majstri v hokejovej Tipsport extralige a vo švédskej Elitserien.

Ach, tí Nemci...

Posledným krokom k luxusnej výhre mali byť majstrovstvá sveta vo futbale. A tie sa vyvíjali tiež sľubne – Uruguaj ovládol skupinu A, Španielsko bolo najlepšie v „béčku“, Brazília to tiež natrela súperom vo svojej tabuľke a Kolumbia rovnako postúpila do osemfinále. Problém nastal v skupine F, kde mali favorizovaní Nemci skončiť na 1. mieste. Výsledok zverencov trénera Joachima Löwa na šampionáte v Rusku už všetci dobre poznáme... Výbuch úradujúcich majstrov sveta mal katastrofálne následky, Cezar1 prišiel o výhru v hodnote 300 000 EUR!

Úspešné majstrovstvá sveta!

Futbalové MS pôsobia na najväčšiu tipérsku komunitu ako silný magnet. Ostro sledované zápasy ponúkli už nejedno prekvapenie, ktoré množstvo borcov zaskočilo. Nie však tipéra Jan78. Ten sa ukázal ako veľký odborník a poriadne si namastil vrecká. Za 5-stoviek poslal do hry päť príležitostí a ani raz sa nemýlil. Uhádol minimálne jeden gól na každej strane v dueli Srbsko – Švajčiarsko alebo remízu v prvom polčase zápasu Nigéria vs. Island. Za presnú predikciu bol náležite odmenený, na účet mu prišlo viac ako 14 600 EUR!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Pozrite sa do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Zaregistrujte sa v Tipsporte aj vy a získajte vstupný bonus 4 000 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 15 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články