Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Najprv obscénne gestá, potom mdloby: Maradona po kolapse prehovoril k fanúšikom!

PETROHRAD - Záver kľúčového zápasu Skupiny D medzi Argentínou a Nigériou bol naozaj takmer infarktový. Aspoň pre najväčšiu legendu argentínskeho futbalu Diega Maradonu, ktorý po víťaznom góle Marcosa Roja z 86. minúty od preveľkej radosti skolaboval a skončil v nemocnici. Už na ďalší deň božský Diego prehovoril k fanúšikom o tom, čo vlastne v Petrohrade prežíval a čo sa s ním dialo.
Zdroj: 28948
Zdieľajte:

Božský Diego najprv svojským spôsobom oslávil vedúci gól Lionela Messiho, ktorý po krásnom spracovaní nedal nigérijskému gólmanovi šancu a rozjasal tŕpnúcich argentínskych fanúšikov.

Maradona si už počas polčasovej prestávky sťažoval na zatuhnutý krk a lekári mu odporúčali aby radšej šiel odpočívať na hotel, božský Diego si ale druhé dejstvo kľúčového duelu pochopiteľne nechcel nechať ujsť. "Ako by som mohol asi teraz odísť?!," rozhorčene vyhlásil Maradona a príkaz doktora neuposlúchol.

Pozrite si aj

Maradona skončil v nemocnici: Zarazí vás VIDEO s jeho neslušnými gestami

Nigéria ale nečakane v druhom polčase vyrovnala, keď Móses premenil nariadený pokutový kop a na Maradonu razom šli mdloby. Vicemajstri sveta sa ale dočkali, keď v 86. minúte presne namieril Marcos Rojo a rozjasal celú Argentínu. Maradona gól oslávil vztýčenými prostredníkmi smerom k nigérijským fanúšikom a jeho srdce sa od radosti takmer zastavilo. Argentínsku legendu museli podopierať, aby sa vôbec dostala k svojej stoličke a okamžite sa objavili záchranári, ktorí zisťovali, ako na tom je.

Maradona sa na ďalší deň prihovoril fanúšikom a svojimi slovami vyvrátil informácie novinárov o tom, že bol prevezený do nemocnice. "Chcel by som všetkým odkázať, že som v poriadku a že som nebol hospitalizovaný. V polčase ma bolelo za krkom a doktor mi odporučil aby som šiel domov (do hotela) a radšej si odpočinul. Ako by som mohol asi tak odísť? Všetkých vás bozkávam! Vďaka za podporu!"

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články