Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Prečo je Messi stratený, zatiaľ čo Ronaldo je hviezdou šampionátu? Patrice Evra pozná odpoveď!

MOSKVA - Cristiano Ronaldo je aktuálne lepším hráčom ako Lionel Messi, pretože je viac hladný po úspechu, hovorí Patrice Evra.
Zdroj: 28913
Zdieľajte:

Patrice Evra včera prostredníctvom priameho prenosu na Facebooku prezradil dôvod, prečo je na svetovom šampionáte Cristiano Ronaldo hviezdou, zatiaľ čo Messi sa trápi.

Prečítajte si aj

VIDEO Totálna smola: Brazílsky tréner sa zranil kurióznym spôsobom

"Pozriete sa na Ronalda a myslíte si, že ten chlapík nikdy nič nevyhral. On už má ale 5 Zlatých lôpt. Je stále hladný po úspechu.

"Samozrejme, že obaja si užívajú tlak, no Ronaldo je priam v siedmom nebi. Vie, že jeho spoluhráči nepodávajú skvelé výkony a on jednoducho miluje ten pocit, keď si povie: ‘Ja som tu pánom,‘ povedal bývalý hráč Manchestru United či Juventusu svojim fanúšikom počas prechádzky Moskvou.

"Ak ste sledovali Messiho v zápase s Chorvátskom, mohli ste vidieť, že je frustrovaný."

Bývalý kapitán francúzskej reprezentácie si ale argentínsku desiatku zastal. Podľa neho ľudia Messiho odpisujú príliš skoro. "Ľudia by sa mali upokojiť a nemali by Messiho tak kritizovať. Vráti im to aj s úrokmi. Som si istý, že v nasledujúcich zápasoch podá skvelé výkony a zachráni Argentínu. Netreba zabúdať nato, že Argentína je na šampionáte práve vďaka nemu."

Prečítajte si aj

VIDEO 90 minút hrôzy: Kanárici s futbalovým trpaslíkom rozhodli až v nadstavenom čase

Evra ďalej rozprával o svojich bývalých kluboch, zaspieval si aj známy chorál "forza Juve" a napokon poprial veľa štastia Nemanjovi Matičovi.

"Matič, mám ťa rád, no je to iba preto, lebo hráč za United. Ak by si nehral, nemal by som ťa rád. Prepáč."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články