Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Odčiní Messi penaltové zlyhanie a potiahne Argentínu k triumfu? Nenechaj si ujsť šláger proti Chorvátsku!

NIŽNY NOVGOROD - Argentína, jeden z top favoritov majstrovstiev sveta vo futbale, uhrala v úvodnom súboji proti Islandu iba remízu 1:1. V ďalšom zápase už musí družina okolo Lionela Messiho zabrať, ale proti nevyspytateľnému Chorvátsku to nebude mať úplne jednoduché.
Zdroj: 28900
Zdieľajte:

Máte svoj tip na víťaza? Tipnite si, priebeh stretnutia kontrolujte v live stávkach s napínavou súťažou a zabojujte o parádne výhry!

Ako to vidia tipéri?

Až 85 % borcov z najväčšej tipérskej komunity prognózuje v tomto dueli výhru Argentíny pri kurze 2,03. Zaváhanie Albicelestes z úvodného stretnutia, však podľa tipéra s nickom Boro24 zanechá na Juhoameričanoch následky: „V ďalšom zápase ich čaká o dva levely silnejší protivník a čierny kôň šampionátu. Chorváti s jednou z najlepších záloh na MS budú omnoho viac nebezpečnejší dopredu, ako Island. Argentína sa dostáva do ťažkej situácie, pretože pokiaľ ani v tomto súboji neuspeje naplno, tak ju to môže stáť postup. Bude pod veľkým tlakom, a to skúsení Chorváti využijú,“ očakáva v analýze neprehru Balkáncov v kurze 1,85. Súhlasíte?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články