Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ronaldo so slzami v očiach: Pracoval som na tom mnoho rokov a ľudia mi neverili

SOČI - Futbalisti Portugalska a Španielska remizovali v piatkovom šlágri B-skupiny MS 2018 v Soči 3:3. Všetky tri góly Portugalska strelil Cristiano Ronaldo, ktorý premenil jedenástku, skóroval po zaváhaní brankára Davida de Geu a v závere stanovil výsledok z priameho kopu.
Zdroj: 28865
Zdieľajte:

hlasy po zápase (zdroje: DPA, APA, fifa.com):

Fernando Santos, tréner Portugalska: "Bolo to veľmi emotívne a kvalitné stretnutie. V niektorých pasážach sa to vyvíjalo dobre pre Španielsko, v iných pre Portugalsko. Povedal by som, že výsledok je spravodlivý. Dvakrát sme viedli, čo sa zvyčajne súperom nepodarí zvrátiť, ale hrali sme proti Španielsku."

Fernando Hierro, tréner Španielska: "Keď hráte proti Ronaldovi, môže sa stať aj toto. Držali sme loptu, ale Cristianovi stačí jediný okamih. Pre mňa to nebola jednoduchá situácia, no keď máte príležitosť pracovať so skvelými hráčmi, všetko to uľahčí. Všetci v kabíne aj realizačnom tíme majú správny prístup."

Pozrite si aj

VIDEO RONALDO zahanbil de Geu: Týmto gólom vytvoril osobný rekord na Majstrovstvách sveta!

Cristiano Ronaldo, kapitán a autor troch gólov Portugalska: "Je to neskutočné, pracoval som na tom mnoho rokov. Neverili mi všetci, ja som si však veril vždy. Nevzdali sme sa, ani keď sme prehrávali. Veríme, že tento šampionát bude pre nás naozaj dobrý a môžeme dosiahnuť náš veľký cieľ."

Cedric Soares, obranca Portugalska: "Cristiano je najlepší hráč na svete a opäť to dokázal. Samozrejme, rozohrali sme to na víťazstvo, ale nebolo to jednoduché. Ťažké to bolo najmä v závere, no po tomto neuveriteľnom priamom kope to dopadlo dobre. Na Ronalda sa môžeme spoľahnúť."

Pozrite si aj

VIDEO Chvíle hrôzy v zápase Maroko Irán: Maročan zostal po zákroku totálne dezorientovaný!

Diego Costa, autor dvoch gólov Španielska: "Som prešťastný za moje dva góly. Nebol to ľahký duel, nanešťastie sme v závere inkasovali vyrovnávajúci gól. Zaslúžili sme si víťazstvo, pretože sme mali oveľa viac šancí. Trénerské zmeny sa dejú, musíte to očakávať v ktorejkoľvek chvíli. Najdôležitejšie je, že nás podporujú naše rodiny a naši fanúšikovia."

tabuľka B-skupiny:

1. Irán 1 1 0 0 1:0 3

2. Portugalsko 1 0 1 0 3:3 1

Španielsko 1 0 1 0 3:3 1

4. Maroko 1 0 0 1 0:1 0

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlasy trénerov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články