Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Futbalový sviatok roka je tu: Kto je najväčším favoritom na zisk trofeje?

MOSKVA - Čakanie na svetový šampionát vo futbale končí, od dnes nás v Rusku čaká poriadna porcia zápasov.
Zdroj: 28843
Zdieľajte:

V hre bude 32 reprezentačných mančaftov, titul majstra sveta však môže získať iba jeden. Ktorý z tímov sa podľa vás stane celkovým víťazom?

Bookmakeri favorizujú Brazíliu (v kurze 5,50) a Nemecko (5,50). O prestížnu trofej však budú chcieť zabojovať aj iné futbalové veľmoci: Francúzsko (7,50), Španielsko (7,50), Argentína (10,50) a ďalší! Všetko odštartuje úvodným súbojom domáceho výberu proti Saudskej Arábii. Budete pri tom? Skontrolujte širokú ponuku príležitosti, pošlite hodnotné kurzy na tiket a tipujte v live stávkach!

Cezar1 si vie počkať na krásnu výhru. Takto sa pred rokom zaskvel s tiketom, ktorý mu zarobil 78 600 EUR! Odnesie si tentokrát jackpot? Na svojom Extratipe je už za polovicou, úspešne uhádol tri hokejové príležitosti a futbalových víťazov Ligy majstrov a Európskej ligy. Posledným krokom k „maximálke“ bude oslava futbalu – MS v Rusku! Borec ukázal na štyroch víťazov skupín a rozhodol o postupujúcom do osemfinále. Siahne si na luxusných 300 000 EUR?

Prečítajte si aj

Ronaldo verzus Ramos v MEGAŠLÁGRI roka: Zarob si aj ty uhádnutím výsledku!

Cezar1, ako aj ďalší skúsení tipéri, zverejňujú svoje precízne výbery v populárnej Tiket aréne! Nahliadnite do nej aj vy a nechajte sa inšpirovať.

Chcete si tiež užívať skvelé výhry? Pridajte sa k najväčšej komunite tipérov, využite 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články