Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Klopp na ceste do Madridu? Nemecký kouč označil hviezdy, s ktorými v Reale nepočíta!

MADRID - Špekulácie o presune nemeckého trénera FC Liverpool Jürgena Kloppa (50) do Realu Madrid, kde je po odchode legendárneho Zidana voľná trénerská stolička, naberajú na reálnych kontúrach.
Zdroj: 28800
Zdieľajte:

Podľa španielskych médií vraj Klopp už rokuje s vedením Realu a mal si dokonca nadiktovať zoznam hráčov, s ktorými by pri zasadnutí na trénerskú stoličku v Madride viac nepočítal.

Nemecký trénerský mág síce v roku 2016 podpísal na Anfielde dodatok o predĺžení zmluvy až do roku 2022, ale pri kráľovskom rozpočte madridského giganta by jeho vykúpenie z Liverpoolu nemuselo byť neprekonateľnou prekážkou.

Práve o Kloppovi sa po nečakanom odchode Zidana z Realu hovorí najviac ako o ideálnom nástupcovi francúzskej legendy. Web goal.com uviedol, že Klopp poslal prezidentovi Realu Florentinovi Pérezovi aj súpis hráčov, s ktorými by v prípade presunu do Madridu už viac v Reale nepočítal. Na spomínanom zozname sú brankár Kiko Casilla, Achraf Hakimi, Jesús Valejo, Marcos Llorente, či mladý útočník Borja Mayoral.

Uplynulý týždeň ale špekulácie o odchode Kloppa z Liverpoolu dosť jasne vyvrátil generálny riaditeľ tímu z Anfieldu Christian Purslow. Ten prehlásil, že nevidí dôvod na jeho odchod do Realu, keďže Liverpoolu sa po jeho príchode konečne začalo dariť. Nuž, uvidíme, čo čas prinesie...

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články