Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hamšík šokoval: Prečo chce odísť z Neapolu?!

NEAPOL - Slovenský futbalista Marek Hamšík informoval predstaviteľov SSC Neapol o tom, že chce opustiť klub.
Zdroj: 26658
Zdieľajte:

Podľa novinára Gianlucu Di Marzia sa kapitán "Partenopei" stretol so športovým riaditeľom klubu Cristianom Giuntolim v stredu večer a potvrdil svoju túžbu opustiť Neapol.

Prečítajte si aj

Dsadbsahjdsa dsabdjs adsadsa.Firmino reagoval na slová Ramosa: "Je to idiot," tvrdí bez servítky Brazílčan

Podľa portálu calciomercato.com sa Hamšíkov agent zúčastnil stretnutia s výkonným riaditeľom SSC Andrea Chiavellim. Slovenský stredopoliar má ponuky z Číny, aj keď by údajne radšej zostal v Európe. Záujem má vraj aj Chelsea, ktorú by mohol trénovať Maurizio Sarri, bývalý tréner Neapolu a tiež francúzske AS Monaco.

Futbalový agent John Harriott zase hlási záujem Leicestru City z Premier League. Leicester už rokuje s agentom Hamšíka o výške platu. V Číne mu núkajú 300 tisíc libier týždenne. Tomuto číslu sa Leicester musí priblížiť. uviedol na Twitteri Harriott.

Neapol stanovil cenu slovenského kapitána na 30 miliónov Eur. V hre je Čína, kde Hamšíkovi ponúkajú ročný plat cez 10 miliónov Eur. Prestup do Číny má ale malý háčik. Čínske kluby musia za hráčov z Európy zaplatiť 100 percentnú daň, ktorá ide na rozvoj tamojšej mládeže. Celkovo by ich tak Hamšík vyšiel na minimálne 60 miliónov Eur + ročný plat ďalších 10 miliónov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články