Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Smiali sa a nadávali na jeho chyby: PRAVDA bola úplne inde, Karius za zbabrané finále nemohol!

KYJEV - Vyšla pravda najavo, brankár FC Liverpool Loris Karius možno predsa nebol úplne zodpovedný za fatálne chyby vo finále futbalovej Ligy majstrov.
Zdroj: 28735
Zdieľajte:

Futbalisti dvojnásobného obhajcu titulu Realu Madrid zvíťazili v sobotňajšom finále Ligy majstrov 2017/2018 nad FC Liverpool 3:1. Do vitríny španielskeho veľkoklubu pribudla už trinásta trofej za prvenstvo v Európskom pohári majstrov (EPM), resp. v Lige majstrov.

V 51. minúte Karius "daroval" úvodný gól stretnutia, keď mal loptu bezpečne v rukách a chcel ju rozohrať na spoluhráča, ale skratovo ju hodil len do nohy číhajúceho Benzemu a tá na jeho zahanbenie doputovala do bránky - 1:0.

Karius nemal svoj deň a v 83. minúte definitívne potopil nádeje svojho tímu, keď pustil za svoj chrbát ďalekonosnú strelu finálového hrdinu Balea - 3:1.

Prečítajte si aj

Chytrý krok z neho spravil boháča: Takto si tipér zachránil 174 tisíc!

Ako to všetko začalo?

Zápas poznačili hlavne Kariusove kuriózne brankárske zlyhania, ktoré mohli byť aj ovplyvnené kontaktom s Ramosom.

Televízne zábery však neskôr odhalili, že Karius tesne pred prvou nešťastnou situáciou inkasoval tvrdý úder do hlavy od obrancu Realu Sergia Ramosa. Vyrojili sa špekulácie, že gólmanovu nekoncentrovanosť zapríčinil tento incident. Túto možnosť potvrdili aj lekári vo Všeobecnej nemocnici v Massachusetts v USA, kde Karius absolvoval neurologické vyšetrenia. Podľa výsledkov je pravdepodobné, že Karius utrpel v zápase otras mozgu.

"Dôkladne sme ho vyšetrili a pozreli sme si aj opakované zábery. Zobrali sme do úvahy symptómy aj výsledky fyzických vyšetrení a dospeli sme k záveru, že pán Karius v inkriminovanom zápase utrpel otras mozgu. V čase nášho vyšetrenia vykazoval pacient zostatkové symptómy. Objektívne môžme povedať, že bezprostredne po úraze mohol mať výpadky videnia, a to mohlo ovplyvniť jeho výkon," uviedla nemocnica v stanovisku. Lekári zároveň dodali, že očakávajú jeho úplne zotavenie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články