Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

65 tisíc mal na dosah: Tipér pred finále uzavrel tiket s rozprávkovou výhrou!

BRATISLAVA - Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov.
Zdroj: 24273
Zdieľajte:

Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať! Máte svoje výbery? Zaregistrujte sa, užívajte si všetky príležitostí najširšej komunity tipérov a získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky so vstupným bonusom 999 EUR!

Dlhodobý tiket tipéra bubencik vrcholí. Teda pre neho je to už uzavretá kapitola, keďže si na piatich futbalových príležitostiach, jednej spoločenskej stávke a víťazovi Stanley Cupu (v kurze 60,00) prišiel na 31 000 EUR. Vďaka cash outu! Borec bude určite sledovať, ako sa vyvinie finálová séria play off NHL medzi Vegas a Washingtonom, na ktorej výsledok už nepočkal. V prípade úspechu by mal takmer 65-litrov! Ako by ste sa v jeho situácii zachovali vy?

Z Tiket arény pochádza aj nálož borca s nickom 18808367, o ktorom sa aktuálne hovorí medzi borcami z najväčšej tipérskej komunity. Štvorzápasový tiket z futbalu už má za sebou jeden úspešný tip – aspoň 4 góly HJK Helsinki v kurze 5,05. K víťaznému koncu za takmer 6 000 EUR však stratég 18808367, ako aj desiatky tipérov, ktorí sa s ním zviezli, potrebuje ešte tri uhádnuté príležitostí. Bude po víkende zarobené?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články