Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V českej nominácii nechýbajú Čech ani Rosický

Ani Petr Čech či Tomáš Rosický nechýbajú v nominácii českej futbalovej reprezentácie pred štartom kvalifikácie o postup na EURO 2016.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tréner Pavel Vrba počíta s oboma dlhoročnými oporami napriek tomu, že vo svojich kluboch v Premier League patria v súčasnosti medzi náhradníkov.

Do národného mužstva sa vrátili Václav Pilař z Plzne či Petr Jiráček z Hamburgu. Prvýkrát sa v nominácii trénera Vrbu ocitol aj bývalý brankár bratislavského Slovana David Bičík či obranca Radim Řezník. Šéf reprezentačnej striedačky ČR zverejnil v utorok neúplný 20-členný zoznam nominovaných. "Ďalších hráčov povolám ešte v piatok po európskych súťažiach," cituje portál idnes.cz Vrbove slová.

Českí futbalisti nastúpia 3. septembra na prípravný duel proti USA, o šesť dní neskôr už absolvujú prvý kvalifikačný duel proti bronzovému tímu z uplynulých MS Holandsku.

Nominácia ČR na zápasy s USA a Holandskom:

brankári: Petr Čech (Chelsea), Tomáš Vaclík (FC Bazilej), David Bičík (Sparta Praha)

obrancovia: Michal Kadlec (Fenerbahce), David Limberský, Radim Řezník, Václav Procházka (všetci Viktoria Plzeň), Pavel Kadeřábek (Sparta Praha), Marek Suchý (FC Bazilej), Daniel Pudil (Watford)

stredopoliari: Tomáš Rosický (Arsenal), Vladimír Darida (Freiburg), Daniel Kolář, Tomáš Hořava, Milan Petržela, Václav Pilař (všetci Viktoria Plzeň), Petr Jiráček (Hamburg), Ladislav Krejčí, Bořek Dočkal (obaja Sparta Praha)

útočník: Matěj Vydra (Watford)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články