Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šokujúce priznanie hviezdy nevýrazného Realu: Jasná ruka, Bayern mal kopať penaltu!

MADRID - Futbalisti Bayernu Mníchov vyzneli pri pohľade na štatistiky oboch semifinálových konfrontácií v krajšom svetle ako dvojnásobný obhajca trofeje Ligy majstrov. Nemecký šampión sa po domácej prehre 1:2 s Realom Madrid vrátil do boja o postup gólom Joshuu Kimmicha v 3. minúte utorkovej odvety na San Bernabeu, po remíze 2:2 však napokon smoliarsky stroskotal pred bránami finále.
Zdroj: 28282
Zdieľajte:

"Dovolím si tvrdiť, že sme v oboch zápasoch boli lepšie mužstvo. Dominovali sme, súper po dnešku môže ďakovať Navasovi za jeho výnimočný výkon. Brankár Realu najmä v závere privádzal našich hráčov do zúfalstva. Remíza 2:2 je pre nás v podstate ako prehra, ale diváci si prišli na svoje, videli nádherný, svetový futbal," citovala stránka uefa.com slová Juppa Heynckesa, ktorý nezopakuje treble s bavorským tímom zo sezóny 2012/2013 a už o pár týždňov odíde do zaslúženého trénerského dôchodku.

Prečítajte si aj

VIDEO Messi verzus Ronaldo: Sleduj aj ty NAŽIVO hviezdne El Clásico!

"Deväť mesiacov sme budovali túto fantastickú partiu hráčov, ktorá na sebe tvrdo pracovala pre dosiahnutie úspechu. Je skutočná škoda, že sa ich úsilie nepretavilo do finálovej účasti," dodal Heynckes. Jeho tímu v závere prvého polčasu odoprel hlavný rozhodca Cüneyt Cakir jedenástku po centri Kimmicha a jasnej ruke Marcela v šestnástke a poriadne tým rozzúril všetkých nemeckých priaznivcov.

"Klamal by som, keby som povedal, že sa lopta nedotkla mojej ruky. Takže to mala byť penalta pre Bayern," priznal na rovinu brazílsky ľavý obranca Realu. "Ale rozhodca to mal ťažké, pretože mu výhľad zakrývalo veľa hráčov," šokoval svojím priznaním Marcelo.

Podľa dvadsaťdeväťročného Brazílčana je ale rola rozhodcu v takých zápasoch skrátka zložitá: "Mnohokrát som hovoril, že nebudem hovoriť o rozhodcoch. Nerobil som to, keď rozhodli v náš neprospech, a nebudem to robiť ani teraz. Futbal je jednoducho taký. Rozhodca sa snažil robiť svoju prácu najlepšie, ako mohol. Je to semifinále Ligy majstrov, čo je vždy zložité," dodal Marcelo.

ANKETA: Mal Bayern po zákroku Marcela kopať pokutový kop?

  • Áno

    89%

  • Nie

    11%

Snáď jediný, kto si na rozhodcu po zápase nesťažoval, bol tréner Bayernu Jupp Heynckes: "Samozrejme keď vidím opakovaný záber, je to penalta. Ale nechcem sa baviť o rozhodcoch, nemá cenu tu plakať, keď sme súperovi darovali dva góly a sami plno šancí nepremenili," uzavrel vystúpenie svojich zverencov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, TASR

Diskusia

Podobné články