Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tréner Trnavy bez servítky: Výsmech Slovanu a zhanobenie celého pohára!

TRNAVA - Po dlhých rokoch má síce trnavský Spartak ligový titul na dosah, ale semifinálové pohárové vypadnutie po penaltách s úhlavným rivalom z Bratislavy aj tak zabolelo. Kouč Trnavy po stretnutí nešetril ironickými poznámkami na Slovan, ktorý si to o pohárovú trofej práve v Trnave 1. mája rozdá s futbalistami Ružomberka.
Zdroj: 28043
Zdieľajte:

V pohárovej odvete viedol Slovan po góle Andraža Šporara z 11. minúty, v 43. minúte vyrovnal Marvin Egho. Postup obhajcu trofeje zariadil v piatej sérii penaltovej lotérie Vukan Savičevič.

Tréner trnavského Spartaku Nestor El Maestro vypadnutie pred bránami pohárového finále neniesol zrejme až tak ľahko, čo potvrdil v pozápasovom interview.

Prečítajte si aj

FOTO ako DÔKAZ: Kmotrík prilieva olej do ohňa, takto provokoval fanúšikov na štadióne!

"Gratulujem Slovanu k postupu do finále. Tento pohár je malý, nudný a nezaujímavý, ale nechcem povedať, že sme dnes nechceli vyhrať a zabojovať oň vo finále. Trošku sme sklamaní. V tomto ročníku sa v slovenskom futbale udiali veľké zmeny. Teší ma, že veľký a silný Slovan sa sústredí na tento malý a nedôležitý pohár. Pred nami sú väčšie ciele, každý ďalší zápas vnímame ako finále, hoci do toho pohárového sa nám nepodarilo dostať. Teší ma progres mužstva a som veľmi hrdý na chalanov za to, že prešli naozaj veľmi ťažkú pohárovú cestu," ironicky narážal na nedávne slová vedenia belasých o tom, že ligový titul v tejto sezóne pre Slovan nie je prioritou.

Trnava má päť kôl pred koncom ligovej súťaže na čele deväťbodový náskok pred druhou Dunajskou Stredou. Spartak najbližšie čaká ligové vystúpenie na Liptove proti domácemu celku MFK Ružomberok.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články