Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Fenomenálny Salah pobláznil svet: Po jeho výzve kolabuje protidrogová linka!

LIVERPOOL - Egyptský záložník FC Liverpool Mohamed Salah (25) je s 29 gólmi suverénnym kráľom strelcov anglickej Premier League, keď druhý Harry Kane zaznamenal o päť gólov menej. Salah sa skvelými výkonmi na slávnom Anfielde vypracoval na tímovú modlu a v rodnej krajine je považovaný za kráľa.
Zdroj: 27935
Zdieľajte:

Arabská krajina si nevie vynachváliť obrovský dopad jeho posolstva, ktorým oslovil množstvo fanúšikov na sociálnej sieti. Salah sa totiž stal hlavnou tvárou kampane "Ste silnejší ako drogy" a naozaj silné posolstvo, ktoré prinieslo jeho video na facebooku, v priebehu prvých troch dní zdieľalo takmer 9 miliónov ľudí!

Reakcia fanúšikov futbalovej hviezdy nedala na seba dlho čakať. Po zdieľaní spomínaného videa operátori na protidrogovej linke nestíhajú zdvíhať telefóny, na horúcu linku sa denne dovolá zhruba 400 násobne viac ľudí ako bolo predtým zvykom! To svedčí o obrovskej popularite, ktorú Salah vo svojej rodnej krajine má.

Prečítajte si aj

VIDEO Manchester City stojí pred neľahkou úlohou: Odvrátia Guardiolove hviezdy hrozbu vypadnutia?

Hviezda Liverpoolu vyhlásila, že ku protidrogovej kampani sa hlási z vlastného pevného presvedčenia a boju proti závislosti mladých egyptských ľudí na návykových omamných látkach prikladá veľkú dôležitosť. Naozaj pekné gesto skromného sympaťáka, ktorý napriek popularite a sláve nezabúda na to odkiaľ prišiel.

Keď Salah prichádzal na slávny Anfield asi ani ten najväčší fanúšik LFC nečakal, že sa tak rýchlo vypracuje na klubovú superstar. Počas jedinej sezóny v slávnej Premier League nastrieľal viac gólov ako za tri roky v talianskej Serii A a zdá sa, že jedna z najlepších líg sveta mu dokonale sadla.

Okrem fanúšikov Liverpoolu si samozrejme získal srdcia aj tých, ktorí ho poznajú najlepšie. V Egypte sa vo veľkom začalo fandiť tímu z Anfieldu a Salah je pre nich egyptským kráľom. Aj napriek tomu, že hviezdny kanonier nie je na kandidátke, za prezidenta krajiny ho chce viac ako milión obyvateľov. Teraz ho s LFC čaká náročná odveta na Etihad Stadium, kde tím z Anfieldu môže spečatiť nečakaný postup do semifinále Ligy majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články