Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Inšpirácia pre Lafatu a spol.: Mladé talenty Sparty predviedli nevídaný gólový uragán!

PRAHA - Svedkami naozaj nevídanej gólovej nádielky boli diváci na pražskom Strahove, kde žiaci pražskej Sparty v súboji s mladými rivalmi z Plzne predviedli drvivý uragán, ktorého výsledkom bol naozaj potupný debakel!
Zdroj: 27832
Zdieľajte:

Mladé talenty pražskej Sparty ukázali trápiacemu sa A-tímu ako na to. V tradičnom súboji s odvekým rivalom z Plzne predviedli gólovú kanonádu a súpera vyprevadili s krutým debaklom!

Súboj mladých českých nádejí do sedem rokov medzi tímami AC Sparta Praha a Viktoria Plzeň sa jednoznačne niesol v réžii pražského celku, ktorý súpera rozdrvil potupným skóre 76:16! Naozaj obrovskou gólovou nádielkou sa tím z Letnej nezabudol pochváliť na sociálnych sieťach.

Pražský klub má byť na čo hrdý, veď mladé nádeje Sparty už dlhodobo patria v Česku k absolútnej špičke. Bodaj by nie, keď má nad nimi dohľad odborník na slovo vzatý Jaroslav Hřebík.

Teraz už len zostáva aby nevídané víťazstvo poslúžilo ako inšpirácia aj pre A-tím, ktorý remizoval už päť ligových stretnutí za sebou a fanúšikovia túžia po prebudení Lafatu a spol. Možno už v najbližšom ligovom derby proti Dukle.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články