Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Futbalista ukončil kariéru, aby sa mohol venovať pornu: Zaplatia mi viac!

POMIGLIO - Dôvodom nebola len vidina väčšieho zárobku.
Zdroj: 26415
Zdieľajte:

Hráč talianskeho štvrťoligistu ASD Calcio Pomogliano, Davide Iovinella zahodil svoju futbalovú kariéru za hlavu a rozhodol sa splniť svoje sen - stať sa profesionálnym pornohercom.

Údajný dôvod za kontroverzným rozhodnutím 24-ročného stopéra, bol nedostatok finančných prostriedkov. Preto sa futbalista rozhodol presťahovať do Budapešti, aby mohol spolupracovať jedným z najznámejších hercov vo filmoch pre dospelých Roccom Siffredim.

Podľa jeho vlastných slov, nie je na tejto práci nič neetické. ''Nie je to podvádzanie vášho partnera, je to práca ako každá iná, musíte však takisto rovnako tvrdo pracovať a nájsť si stabilné miesto,'' vraví nádejný kandidát, ktorý si už vybral svoje profesionálne meno - Davide Montana.

Na svoju lásku ku najrozšírenejšiemu športu na svete však nezanevrel. ''Hľadám si v Maďarsku nejaký klub, bolo by ideálne nejaký pri Budapešti.'' Určite by nebol jediným hráčom, ktorý popri svojej kariére na futbalových trávnikoch mal kontroverzné hobby. Bývalý brankár Werderu Brémy, Hoffenheimu a Nemeckej reprezentácie Tim Wiese, sa po ukončení kariéry rozhodol stať sa wrestlerom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články