Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bayern verzus Dortmund: Sleduj NAŽIVO bundesligový šláger jari!

MNÍCHOV - V nemeckej Bundeslige sa schyľuje k zápasu jari. V ostrom derby si to rozdajú tradiční rivali Bayern a Dortmund!
Bayern verzus Dortmund.
Bayern verzus Dortmund. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Domáci hráči už majú takmer vo vrecku šiesty titul v rade. To hosťujúca Borussia ťahá v lige sériu dvanástich zápasov bez prehry. Ako dopadne tento vyhecovaný súboj? Vychutnajte si ho naživo na TV Tipsport!

Ako to vidia tipéri?

Prvý vzájomný tohtoligový duel patril Bavorom, ktorí v Signal Iduna Parku zvíťazili v pomere 3:1. Lepšiu formu potvrdil Bayern aj v domácom pohári (2:1). Výhru Robbena a spol. v nadchádzajúcom Der Klassiker zanalyzoval kozzzak: „Aj keď má bavorský klub na čele Bundesligy obrovský náskok, tak nie je zvyknutý rozdávať body súperom, notabene rivalom ako je Dortmund. Bayern pôjde do tohto prestížneho zápasu v plnej zostave a bude chcieť vylepšiť atmosféru pred kľúčovým duelom v Lige majstrov.“ Zveziete sa s tipérom pri kurze 1,40?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Založte si účet v Tipsporte TU a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 5 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články