Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ako to je medzi Mourinhom a Pogbom? Neútočia na seba, vraví legenda

MANCHESTER - Údajný konflikt a záujem okolo neho nemá konca kraja.
Zdroj: 27313
Zdieľajte:

Legenda Chelsea a bývalý zverenec portugalského manažéra Didier Drogba neverí, že by Mourinho stratil dôveru vo francúzskeho záložníka Paula Pogbu a dodal, že 55-ročný tréner kritizuje len tých hráčov, ktorých má rád.

Pogbova budúcnosť sa ocitla počas posledných týždňov v značnej neistote, keď pevná súčasť Les Bleus nastúpila len v štyroch z doterajších jedenástich zápasov United s odôvodneniami od zranení cez choroby, až po zlú formu. Olej do ohňa pridal aj samotný tréner Francúzskej reprezentácie Didier Deschamps, ktorý sa vyjadril v zmysle, že odchovancovi Le Havre musí vadiť jeho súčasná situácia v klube, keď mu miesto v základnej zostave vyfúkol mladík Scott McTominay.

Drogba, ktorý pod Mourinhom trikrát získal titul v Premier League si myslí, že vzťah medzi nimi dvoma nie je zlý.

''Aj medzi nami to dosť škrípalo, no José nikdy neatakuje ľudí, ktorých by nemal v láske,'' vysvetľuje. ''Paula má veľmi rád, preto mu dal toľko zodpovednosti, ich vzťah je podľa mňa skvelý.''

25-ročný stredný záložník sa však zdôveril práve trénerovi Deschampsovi, že za jeho zlými výkonmi, je psychika a aj údajný konflikt s bývalým koučom Porta, Chelsea, Interu a Realu Madrid.

Ak je to skutočne tak, samotnému futbalistovi nefandí ani jeho vlastný agent Mino Raiola, ktorý označil Pogbu za ''lacného hráča''.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články