Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nestarnúci Iniesta si stále verí: Nechystám sa preč!

BARCELONA - Hráči po tridsiatke už rozmýšľajú nad takými vecami ako prestup do mimoeurópskej ligy, čo budú robiť po ukončení kariéry a či ešte v klube majú svoje miesto. Určite sa týmito problémami zaoberala aj legenda FC Barcelona, Andrés Iniesta, a ten už aj má svoje konečné rozhodnutie.
Zdroj: 27564
Zdieľajte:

Iniesta si verí, že mohol byť ešte dve sezóny pevnou súčasťou základnej jedenástky katalánskeho veľkoklubu, ale musia sa mu stopercentne vyhýbať zranenia.

33-ročný plejmaker podpísal s aktuálnym lídrom La Ligy doživotný kontrakt, čím sa okamžite vyvrátili všetky možné špekulácie ohľadom jeho odchodu do Číny. Avšak v pomerne atraktívnej zmluve sa našla klauzula, ktorá umožňuje zverencovi kouča Ernesta Valverdeho opustiť klub za malú čiastku.

Dlhoročná opora Španielskej reprezentácie dostala deadline na rozhodnutie do 30. apríla, avšak samotný hráč už vie, ako sa rozhodne a aj tak podľa jeho vlastných slov naozaj urobí.

''Nepôjdem nikde, nechcem ohroziť môj klub,'' vyjadril sa pre rádiovú show El Larguero. ''Všetky možné scenáre, kde môže byť či len potencionálne ohrozená Barcelona sú preč.''

''Nebude to rozhodnutie z lásky, nebude to rozhodnutie z čoho to cítim, alebo čo chcem dosiahnuť. Ak ma zranenia budú obchádzať, vidím sa ešte za dva roky ako súčasť základnej jedenástky. Keď klub náhodou opustím, bude to kvôli tomu, že už ako hráč a ani ako osoba, nemôžem dať klubu sto percent,'' uzavrel Iniesta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: soccerway.com

Diskusia

Podobné články