Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Španielsku v nominácii chýba kľúčové meno, sú v nej ale niekoľkí nováčikovia

MADRID - Tréner španielskej futbalovej reprezentácie Julen Lopetegui vynechal z nominácie na pripravné zápasy proti Nemecku a Argentíne útočníka Chelsea Londýn Alvara Moratu.
Spanielsko TASR fotka.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Po sérii zdravotných problémov nehral v najlepšej forme," cituje slová kouča agentúra AP. Morata má však podľa jeho slov stále šancu dostať sa do kádra pre MS v Rusku. Na jeho miesto povolal Lopetegui Diega Costu z Atletica Madrid. Nováčikmi v národnom tíme sú Marcos Alonso z Chelsea Londýn, Dani Parejo z Villarrealu a Rodrigo Hernandez z Villarrealu. Španieli odohrajú zápas s Nemeckom 23. marca v Düsseldorfe a o štyri dni neskôr si zmerajú sily s Argentínou v Madride.

Prečítajte si aj

Opustí Mourinho Manchester United? Tento veľkoklub je blízko jeho zisku!

nominácia Španielska:

brankári: Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao), David De Gea (Manchester United), Pepe Reina (SSC Neapol)

obrancovia: Jordi Alba (FC Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea Londýn), Dani Carvajal (Real Madrid), Nacho Fernandez (Real Madrid), Gerard Pique (FC Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Alvaro Odriozola (Real Sociedad)

stredopoliari: Marcos Alonso (Chelsea Londýn), Isco (Real Madrid), Thiago Alcantara (Bayern Mníchov), David Silva (Manchester City), Andres Iniesta (FC Barcelona), Saul Niguez (Atletico Madrid), Dani Parejo (CF Valencia), Koke (Atletico Madrid), Rodrigo Hernandez (CF Villarreal), Marco Asensio (Real Madrid)

útočníci: Iago Aspas (Celta Vigo), Rodrigo (CF Valencia), Diego Costa (Atletico Madrid), Lucas Vazquez (Real Madrid)

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články