Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ustojí hviezdny Real aj odvetu v Parku princov? Nenechaj si ujsť odvetný boj o štvrťfinále Ligy majstrov!

PARÍŽ - Odvety futbalovej Ligy majstrov rozhodnú o osmičke postupujúcich do štvrťfinále. V najlepšej klubovej súťaži sveta to má po prvom zápase dobre rozohrané Real Madrid, ktorý si na domácej pôde poradil s Parížanmi v pomere 3:1. Postačí mu dvojgólový náskok na cestu do ďalšej fázy?
Zdroj: 27690
Zdieľajte:

V Parku princov to pusinky nebudú mať jednoduché, no v ich prospech môže hrať neúčasť opory PSG Neymara. Ako to nakoniec dopadne? Strieľajte presne v live stávkach!

Ako to vidia tipéri

Obhajca trofeje sa pomaly môže sústrediť len na milionársku Ligu majstrov, pretože v domácej súťaži to už na zázrak nevyzerá. Poradí si s francúzskym tímom aj v Paríži? Rozpravkovy Ronaldovi a spol. verí a tipuje neprehru hostí v kurze 1,84. „Paris Saint-Germain v tejto sezóne vyhral všetky zápasy pred svojimi fanúšikmi, a preto je pasovaný do pozície favorita. Teraz ale príde trošku iný level, než na čo sú domáci futbalisti zvyknutí z Ligue 1. Real je jediným tímom, ktorý v novom formáte súťaže dokázal obhájiť titul. Vo Francúzsku sa nemusí nikam hnať, môže hrať pekne zozadu a čakať na brejky,“ píše v analýze.

Víťazný tiket?

Dve najlepšie futbalové ligy sveta zaimponovali tipérovi Krysak3. Čo poslal na tiket ašpirujúci na vyše 6-kíl? Minimálne dve trefy v stredajšom súboji Tottenham vs. Juventus. Rovnaký počet gólov a výhru Atlética tipuje proti moskovskému Lokomotivu. Mestskému rivalovi CSKA neverí v dvojzápase s Lyonom a postup prognózuje aj Sportingu. Najskôr však musí uspieť jeho handicap na Real +1.0. Myslíte si tiež, že Ronaldo a spol. odohrajú vyrovnanú partiu?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Pozrite sa do Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Založte si účet v Tipsporte TU a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 5 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články