Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

6 500 EUR vo vačku a vyše 28-tisícová výhra ušla len o vlások: Inšpirujte sa aj vy tipmi skúsených expertov!

BRATISLAVA - Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených stratégov.
Zdroj: 24273
Zdieľajte:

Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať! Z Tiket arény pochádza aj bravúra tipéra barkman13, ktorého futbalovo-hokejový príbeh sa skončil šťastne.

Do úspešného finále svojho tiketu musel prejsť celkovo šesť levelov. Hneď v úvode ho čakali najväčšie nástrahy. Remízové trio duelov z Bundesligy, Primera División a Eredivisie prežil, ale bez problémov to rozhodne nebolo. Borca zachránila napríklad nepremenená penalta Deportiva La Coruňa proti Espanyolu, alebo vyrovnávajúca trefa Bredy z posledných minút zápasu. Ostatné duely už boli viac-menej pohodička. 6 500 EUR je na svete!

Blízko k výhre bol aj komunitný obľúbenec blacksnake. Vyše 28 000 EUR mu však ušlo až v treťom sete finálového súboja Khachanov – Pouille. Tipér veril na turnaji v Marseille domácemu tenistovi, no z triumfu sa nakoniec radoval Rus, ktorý zaznamenal svoj druhý singlový titul na okruhu ATP. Škoda tejto akovky, lebo blacksnake pochytal vážne pekné tipy!

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite aj vy a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov, nahliadnite do tiketov skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získajte atraktívne odmeny!

Zaregistrujte sa ešte dnes a využite 5 EUR zadarmo na prvé stávky spolu so vstupným bonusom 999 EUR.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články