Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

9 neuskutočnených prestupov, ktoré by zmenili futbalový svet

Top
BRNO - Deväť mien a deväť prestupov, ktoré sa nikdy nestali. Keby k nim však došlo, zmenili by futbalový svet.
Zdroj: Copa90.com
Zdieľajte:

Ibra nerobí skúšky!

Pravdepodobne tento príbeh poznáte, ale "Ibracadabra" proste nemôže chýbať. V šestnástich rokoch si Zlatana vyhliadol Arséne Wenger. Prestup bol takmer na spadnutie, dokonca môžete aj nájsť fotku Zlatana v drese Arsenalu. Potom urobil Wenger najväčšiu chybu, opýtal sa totiž Zlatana, či by ho mohol vidieť v akcii. Ibrahimovič mu jednoducho odpovedal: "Zlatan nerobí skúšky."

Heskey alebo Falcao?

Martin O´Niell predložil ponuku vo výške 9 miliónov libier za Radamela Falcaa. V tej istej dobe však mal namierené do Aston Villy aj Heskey. O´Niell si však nebol istý, či sa za tých 9 miliónov Falcao naozaj oplatí. Nakoniec kúpil Heskeyho.

Bale a Birmingham

V sezóne 2009/10 nebol Bale tak dobrý ako teraz a takmer prestúpil do Birminghamu. Proti však bolo veľké množstvo zranení v tíme Spurs. Bale musel nastúpiť na ľavom kraji obrany a dal dva góly. Zvyšok príbehu už viete sami.

Ako Eyjafjallajokull skazila Blackburnu superprestup

Nie často sa stane, že by sopka dokázala prekaziť prestup. To sa stalo v roku 2010, keď mala do Anglicka namierené momentálna hviezda Bayernu Robert Lewandowski. Jeho let na ostrovy bol kvôli popolu zrušený. Sam Allardyce musí preklínať Eyjafjallajokull ešte dnes.

Božský Diego do Sheffield United

Toto sa môže zdať takmer neuveriteľne. Maradona mal vo svojich 17 rokoch prestúpiť do Sheffieldu United za 200 000 libier. No klub zostúpil a z Diega sa pomaly stával skvelý hráč, to znamenalo koniec.

Ronaldinho do St. Mirrenu na hosťovanie

Loptový kúzelník už bol dohodnutý na prestupu z Brazílie do PSG. No chcel najprv isť na hosťovanie do Škótska, aby si zvykol na európsky futbal. To všetko sa ale neskončilo úspechom, pretože Brazílčan mal problémy s pasom.

Prečo Zidane, keď je tu Tim Sherwood ?!

Písal sa rok 1995 a manažér Kenny Dalglish si vyhliadol mladého stredopoliara Zinedina Zidana. Tréner Jack Walker mu však jasno povedal: "Na čo podpísať Zidana, keď máme Tima Sherwooda?"

60 libier, viac ani krok

Keď mal Michael Essien 17 rokov, mohol sa stať hráčom anglického Burnley. A to dokonca úplne zadarmo. Všetko však stroskotalo na plate. Vedení sa totiž rozhodlo, že mladíkom nebude platiť viac než 60 libier týždne.

Yaya, Yaya, Yaya

Od doby Patricka Vieru chýbal zálohe Arsenalu silný stredový záložník. V roku 2003 však londýnsky klub takmer získal aktuálne hráča Manchestru City Yayu Tourého. Vo svojich dvadsiatich rokoch bol Yaya u Gunners na skúške. Arsene Wenger však vyhlásil, že je úplne priemerný.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Copa90.com

Diskusia

Podobné články